Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sancaklı: "Sokakları karıştırmak isteyecekler, izin vermeyeceğiz"

Başiskele’de gerçekleştirilen mahalle başkanları buluşmasında konuşan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, “ Önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Sokakları karıştırmak için çok fazla çalışmalar yapacaklar. Biz buna izin vermeyeceğiz” dedi.

Sancaklı: "Sokakları karıştırmak isteyecekler, izin vermeyeceğiz"
24 Ekim 2021 - 12:30 - Güncelleme: 26 Ekim 2021 - 16:07
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve Milletvekili Saffet Sancaklı, Başiskele mahalle başkanlarıyla dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Mahalle başkanlarının yanı sıra ilçe başkanları ve partililerinde katıldığı kahvaltıda konuşan Milletvekili Saffet Sancaklı, “Önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Sokakları karıştırmak için çok fazla çalışmalar yapılıyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Birbirimizi seveceğiz. Birbirimize en güçlü şekilde sarılacağız. Dünya’da olmayan bir bütünlüğümüz var” dedi.

“GENÇ VE DİNAMİK BİR İL BAŞKANIMIZ VAR”
Programda ilk olarak konuşan Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, “ Pandeminin bizlere getirmiş olduğu sıkıntılı dönemlerde sizlerden ayrı kaldık. Bu dönemde bir araya gelemesek de faaliyetlerimizi aksatmadık. Genç ve dinamik il başkanımızla istekle çalışmaya, ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
“HERKESE MHP’Yİ ANLATACAĞIZ”
Günaydın’ın ardından konuşan İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz hep birlikte güçlüyüz ve hep birlikte başarıya ulaşacağız. Allah’ın izniyle Başiskele’de ve tüm Türkiye’de MHP’yi en üst seviyeye çıkaracağız. Seçimlere 500 gün var. Bu süre içerisinde herkese davamızı anlatacağız. 1999 ruhuyla, yanımızda olan eşimize, dostumuza, arkadaşlarımıza MHP’yi anlatacağız.

“KİMSENİN BOYNUNU ÖNE EĞDİRMEYECEĞİM”
Kocaeli’de artık Ülkü Ocaklarından gelen bir il başkanı olduğunu anlatmalıyız. Ben kimsenin boyunu öne eğdirmeyeceğim. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakını en üst seviyeye çıkaracağız. Ülkücülerin, Kocaeli için ne hayali varsa hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bizim faaliyetlerimizin daha çok kişiye ulaşması için sosyal medya hesaplarımızda olan birliğimizi güçlendirelim” dedi.

“BEKA’NIN NE DEMEK OLDUĞU DAHA İYİ ANLAŞILDI”
Kurt’un ardından konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise “ TBMM yakın bir zamanda açıldı. Ankara’da bir tarafta ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı var. İnsanlar artık bekanın ne demek olduğunu daha iyi anlıyor. Diğer ittifakın içerisinde ise 10’a yakın parti var. Cumhur İttifakı ekonomik sorunların nasıl aşılabileceği konusunda çalışıyor. Diğer ittifak ise erken seçimden başka bir şey söylemiyor.

ERKEN SEÇİM İSTİYORLAR
Erken seçimi isteyen, HDP’nin bulunduğu Millet İttifakı 1 ay önce hain Murat Karayılan, açıklama yapıyor, erken seçim istiyor. PKK, HDP, CHP ve İP erken seçim istiyor. İsteyenlere bakınca erken seçim istemelerinin nedeni ortaya çıkıyor. Durmadan seçim seçim demek doğru değil. Seçim zamanı gelince, halk doğru kararı verecektir. Bu ülkeyi kimin yöneteceğini dış ülkeler değil, halk verecek.

“BİZİ SEVMEMELERİ GURURUMUZDUR”
Yurt dışında Ülkü Ocaklarını kapatıyorlar. Onların bizi sevmemeleri bizim gururumuzdur. Ülkücüler ve MHP bu ülkenin gerçekten sigortasıdır. Şu dönemde her zamankinden daha fazla bu ülkenin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var. Yeni il başkanımızın atanmasıyla birlikte Kocaeli’de inanılmaz bir hareket oluyor. Biz Kocaeli’de bir model oluşturuyoruz. Ülkü Ocaklarından gelen isimler il başkanı olabilecekleri ortaya konuluyor.

“SADECE MHP SOKAKTA”
Teşkilatımız her gün ayakta. Şuanda sadece MHP sokakta. Kurulduğumuz günden bugüne başımız hep dik. Bizim seçimlerde MHP’yi tavana çıkarmamız gerekiyor. Kocaeli’de tarihi bir oy almamız gerekiyor. En az 3 milletvekilimiz daha olsun. Biz birbirimize çok kolay kırılıyoruz. Çünkü biz gururlu insanlarız. Fakat durum küskünlük zamanı değil. Artık iş siyaset ve seçim değil.

“İZİN VERMEYECEĞİZ”
Önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Sokakları karıştırmak için çok fazla çalışmalar yapılıyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Birbirimizi seveceğiz. Birbirimize en güçlü şekilde sarılacağız. Dünya’da olmayan bir bütünlüğümüz var. MHP’yi Türkiye’nin en yüksek çıtasına ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum