Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sakarya'da bir patlama daha: Şehit askerlerimiz var!

Geçtiğimiz hafta havai fişek fabrikasında patlama meydana gelen Sakarya'da bir patlama daha oldu. Patlamanın, imha edilmek için götürülen hava fişekler taşıyan kamyonda meydana geldiği öğrenildi ve Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce iki askerin şehit olduğunu, 8 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Sakarya'da bir patlama daha: Şehit askerlerimiz var!
09 Temmuz 2020 - 13:48

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında patlamayan havai fişek ve diğer patlayıcılar, imha edilmesi amacıyla Adapazarı Taşkısığı mevkiinde bulunan taşocağına getirildi. Kamyonla taş ocağındaki alana getirilen patlayıcıların boşaltılmak istendiği sırada patlama meydana geldi. Patlama, kentin birçok yerinden duyulurken, dumanlar gökyüzüne yükseldi. Bölgeye, çok sayıda sağlık ekibi ve ambulans yönlendirildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edilmeye başlandı.

BAŞKAN YÜCE: 2 ŞEHİDİMİZ VAR

Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce, olayda iki askerin şehit olduğunu duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Yüce, şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizin başı sağolsun. Ben, Ankara'da bakan beyle toplantı anındayken bu patlama oldu. Toplantı anında daire başkanımız hemen bilgi verip olay yerine intikal etti. Olaya müdahale edildi, devamlı bana bilgi aktarılıyor. Şu an bana verilen bilgi iki şehidimiz var, 8 civarında yaralımız var. İmha edilmek üzere götürülen mühimmat aracında patlama sonucunda bunlar oluştu. Ortalık bir toparlansın, duruma hakim olalım sizlere daha net bilgiler aktarırım inşallah.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum