Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sahte parayı piyasaya süremediler

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Kırıkkale ve Gebze’de piyasaya sahte para sürmek isteyen iki kişiyi suçüstü yakaladı.

Sahte parayı piyasaya süremediler
18 Ağustos 2012 - 17:30
Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından yapılan çalışma sonucunda sahte para temin ederek piyasaya süren iki kişi 26 adet 100 TL’lik banknotlarla yakalandı.  Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık organize suçlarla mücadele büro amirliği tarafından yapılan çalışmalarda 2 kişinin Gebze’de piyasaya sahte para sürdüğü ihbarı sonucu polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu C.Y ile Z.Ç isimli şahısların Kırıkkale’den sahte paraları temin ederek Gebze’deki esnaftan alışveriş yaptıkları öğrenildi.
 
2 KİŞİ TUTUKLANDI
Bunun üzerine hemen alıcı kılığına giren sivil polisler, elinde sahte para bulunan C.Y. ile Z.Ç. isimli şahısla irtibata geçerek, bir kahvehanede buluştu. Yapılan pazarlığın ardından, polislerin gerçek kimliğini açıklaması üzerine gözaltına alınan C.Y. ile Z.Ç.  üzerinde yapılan aramada ise 26 adet sahte 100 TL ele geçirildi.  Genellikler sahte paraları kamyon garajları ya da büfelere vererek alışveriş yapmak suretiyle piyasaya sürdükleri öğrenildi. Gebze İlçe Emniyet müdürlüğü (KOM )bürosu tarafından ifadeleri alınan 2 zanlı Gebze Adliyesi’nde mahkemeye çıkartıldıktan sonra,  tutuklanan C.Y. ile Z.Ç kandıra cezaevine götürüldü.
türk porno