Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sağlıklı ve şık zeminlerde 'Kastamonu Entegre' imzası

Kastamonu Entegre, ürettiği parkeler ile 20 yıldır sağlıklı ve estetik yaşam alanlarının oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

Sağlıklı ve şık zeminlerde 'Kastamonu Entegre' imzası
02 Haziran 2020 - 22:01

Laminat parkede dünyanın ilk 4 üreticisi arasında yer alan marka, zengin renk ve dekor seçeneklerinin yanı sıra Hijyen+ özelliğine sahip parke ürünleriyle de öne çıkıyor.Ülkemizdeki parke üreticileri arasında en fazla dekora sahip olan Kastamonu Entegre, üretimdeki deneyimi ile tasarımcılara ve dekorasyonmeraklılarına sınırsız seçenekler sunuyor. Dünya laminat parke üretiminin yüzde 6’sını tek başına gerçekleştiren Kastamonu Entegre, Floorpan ve Artfloor markalı laminat parke ürünlerini, tasarım dünyasındaki son trendler ve yeni teknolojiler ışığında sürekli yenileyip çeşitlendiriyor.

PARKE ÜRÜNLERİNDE MAVİ MELEK SERTİFİKASI

Kastamonu Entegre, laminat parke ürünlerinde Blue Angel (Mavi Melek) sertifikası kullanan ilk Türk üreticisi olarak öne çıkıyor. Dünyadaki ilk ‘Eko-etiket’ uygulaması olan Blue Angel, tüketicilerin daha çevreci ürün ve hizmetleri ayırt edebilmeleri amacıyla Avrupa Birliği tarafından başlatıldı. Sertifika, ürünlerin insan sağlığına zararlı maddeler içermediğini göstermenin yanı sıra bunların geri dönüşüme elverişli biçimde tasarlandığını ve minimal enerji tüketerek üretildiğini de belgeliyor. İleri teknoloji altyapısına sahip tesislerde üretilen, Blue Angel sertifikalı Boutique ve Stonex parke koleksiyonları, Hijyen+ özelliği ile yaşam alanlarında ekstra hijyen sağlarken; ayakkabılar, evcil hayvanlar ve başka kaynaklar aracılığıyla parkeye taşınan zararlı mikroorganizmaların çoğalmasını engelliyor. Ekoteks Laboratuvarı’nda yapılan testler, Hijyen+ özellikli ürünlerin, 24 saat içerisinde parkede görülmesi beklenen bakteriyel aktivitelerin %99’a kadar engellendiği kanıtladı.

BOUTİQUE VE STONEX İLE HİJYEN GARANTİSİ

İlhamını Picasso, Dali, Da Vinci gibi ünlü sanatçılardan alan Boutique serisi, yüksek hijyen gerektiren kreş ve sağlık kuruluşlarından, restoran, kafe, otel gibi yüksek trafikli alanlara ve modern döşenmiş dairelere kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Yaşam alanlarında maksimum hijyen sağlıyor. Türkiye’de 40 cm eninde üretilen ilk ve tek parke serisi olan Stonex, ahşabın doğallığını taşın yalın dokusu ile buluştururken, bakteri barındırmayan yapısı ile alerjen bünyelerin, çocukların ve yaşlıların yoğun olarak bulunduğu mekanlar için ideal seçeneği oluşturuyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum