Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sağlık memuru darp edildi!

Bodrum’da bir sağlık memuru görev sırasında darpedildiğini iddia ederek şikayette bulundu.

Sağlık memuru darp edildi!
16 Ekim 2012 - 11:13
Bodrum Devlet Hastanesi’nin Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nde görevli sağlık memuru Ali Özmen ve Dr. Necmi Cavlı, evde bakım hizmeti aracıyla bir hastaya bakmak için gittikleri Turgutreis Caddesi’nde yol kenarına park etti.
    
Bu sırada arkadan otomobiliyle gelen A.A, trafikte aksama meydana geldiğini iddia ederek Özmen ve Cavlı ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Özmen, A.A. tarafından darbedilerek sağ gözünden yaralandı. Özmen, Bodrum Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek A.A’dan şikayetçi oldu.
    
Özmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, A.A’nın kendisine trafiği aksattığı gerekçesiyle saldırdığını iddia ederek, ’’Bana yumruk attı ve darbetti. Biz de önce hastaneye giderek rapor aldık, sonra emniyete gelerek bu kişi hakkında şikayetçi olduk’’ dedi.
    
Dr. Cavlı ise hastaya bakmak için yol kenarında durarak alet çantasını aldığını, bu sırada arkadan korna sesleri duyduğunu anlattı. Bunun üzerine A.A’nın sinirlendiğini ifade eden Cavlı, ’’Küfür ederek sağlık memurumuza saldırdı ve darbetti. Biz de emniyete giderek şikayetçi olduk’’ diye konuştu.
    
Bu arada polis, A.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.