Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Radyonun yıldızları yarışmasında Radyo Mavi ve Şahin birinci oldu

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Radyo Esenler’in medya sponsorluğundaki “Radyonun Yıldızları Ödül Töreni'' , Şehir Ekranı TV'sinde canlı bir şekilde izleyiclerle gerçekleştirdiği, 300 bin kişinin oyladığı ve sunuculuğunu Cenk Sarıkaya’nın üstlendiği ödül töreninde ünlü isimler layık görüldükleri ödülleri aldı.

Radyonun yıldızları yarışmasında Radyo Mavi ve Şahin birinci oldu
23 Şubat 2021 - 15:10

Radyonun yıldızları yarışmasında Kocaeli ve Gebze radyoları içinde 101.9 frekansından yayın yapan Radyo Mavi de bu yarışmaya dâhil edildi. Aday olduğu radyonun yıldızları yarışması Türkiye genelinde yapılan 11 Ocak-5 Şubat arasında sms olarak her telefon numarasından 1 oy kullanılmak şartıyla oylama yapıldı.

Bölgemizde Kocaeli’yi temsilen en iyi yerel radyo dalında aday gösterildiği bu yarışmada Radyo Mavi, yapılan halk oylamasında Türkiye'nin iki büyük radyosundan biri oldu. Radyo Mavi ise yaptıkları açıklamada ''Teşekkürler Kocaeli, teşekkürler Türkiye, teşekkürler Radyo Mavi dinleyicileri…'' diyerek haklı gururun tadını çıkardılar.

Yine Türkiye nüfusunun %47 sinin yaşadığı Marmara bölgesinde Radyo Şahin 7 ilde yayın yaparken 23/05/2018 tarihinden itibaren uydu yayın lisansına sahip, Rapsodi Radyo Televizyon Yayıncılık a.ş. (Slowtürk) ile iş ortaklığı kurarak yeniden iletiye geçmiş Slowtürk olarak yayın hayatını birlikte devam ettiriyor.

Yılın en iyi ulusal slow radyoları arasında yapılan radyonun yıldızları yarışmasında Slowtürk 91.1 (Radyo Şahin)  Türkiye birincisi oldu.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum