Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Profesör Barış'ın programına ilgi büyüktü

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Derneği'nin  20.09.2021 – 23.09.2021 tarihleri arasında yaklaşık 85 kadına tahsis ettiği “DİRİLİŞ 3 HÜMA HATUN GENÇLİK KAMPI”nın ikinci gününde Konferans için SHÇEK son Genel Müdürü ve İstanbul Üsküdar Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Barış’ı konuk etti.

Profesör Barış'ın programına ilgi büyüktü
22 Eylül 2021 - 13:48
Açılış konuşmasını Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay yaptı. KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu'nun da katıldığı programda konuşan Başkan Kalyoncu, İsmail Barış'ın Profesör olması nedeniyle tebrik etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise yaptığı konuşmada “Değerli hocamız İsmail Barış'ın bulunduğu toplantıya katılmam benim için onurdur. STK’ların böyle çalışmalarını değerli buluyorum. KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu’nun projesini çok olumlu görüyorum. İnşallah en kısa zamanda sonuçlandırır” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı salonunda 2 saat süren konuşmalar katılımcıların beğenisini topladı.

Son olarak konuşan Prof.Dr.İsmail Barış ”Arkadaşlıklar çeşitleri vardır. Sosyal Medya arkadaşlığı yaşamımızın her tarafını sarmış durumda.Teşkilatlarda çeşitlidir. Mesela Aile de Bir teşkilattır. Teşkilat denildiğinde akla siyasi partiler akla geliyor. Kadınları ve gençleri ciddiye alan siyasi partiler her zaman başarılı olmuştur'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum