Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polisten 23 Nisan korteji

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün ülke genelindeki kutlamalar, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, gece saatlerinde şehir içinde resmi araçlarıyla yaptığı kortejle devam etti.

Polisten 23 Nisan korteji
24 Nisan 2021 - 06:57 - Güncelleme: 24 Nisan 2021 - 08:11
 



Coronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı da olsa yapılan törenlerde vatandaşların coskusuna ortak olan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Yunus,Trafik, Şahin Timlerinden oluşan motorize ve resmi ekip araçları, il genelindeki cadde ve sokaklarda  kortej düzenledi.
Kortejde polis araçlarının tepe lambalarını yakan ekipler, sirenler eşliğinde, adeta görsel şölen düzenlediler. 
Kısıtlamalar nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, balkon ve pencerlerden  Türk Bayrakları’nı sallayarak eşlik ederken, polis otolarından yapılan anoslarda, ‘’ Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini corona hastalığı nedeniyle, hepimizin sağlığı için alınan tedbirlerden dolayı hep birlikte yaşayamazsak da, Kocaeli Emniyeti’nde görevli olan tüm polislerin yürekleri sizlerle atıyor. Bayramınız kutlu olsun’’ mesajına yer verildi.
Kutlamalarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapıalna açıklamada ise, ‘’  Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklarımıza yaşatmak  ve sevincimizi çocuklarımızla paylaşmak için,  Asayiş Yunus,Trafik Şahin Timlerinden oluşan motorize timler ve Resmi Ekip araçlarımızla ilimiz genelinde araç kortejleri düzenleterek, 23 Nisan coşkusunu, çocuklarımızla paylaşmış, aileleri ile evlerinin pencerelerine ve  balkonlarına çıkan çocuklarımız  bayram coşkusunu bizlerle yaşamıştır. Küçük yürekleri ile bizlere her daim büyük güç veren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanindayız..’’ denildi
  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum