Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Parklar yenileniyor, Darıca güzelleşiyor

Darıca Belediyesi, ilçe genelinde bulunan parklarda yenileme çalışmaları yaparak daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Daha güzel yarınlar için parkları modern hale getiriyoruz” dedi.

Parklar yenileniyor, Darıca güzelleşiyor
08 Haziran 2020 - 11:37
Darıca Belediyesi, ilçe genelinde bulunan parklarda yenileme çalışmaları yaparak daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla özellikle çocuk parklarında hummalı çalışmalar yapılırken parkların çocuklar ve ebeveynler için daha kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.

BIYIK: “DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
İlçe genelinde devam eden çalışmaları inceleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geleceğimizin teminatı olan çocuklara ve ailelerine daha iyi hizmet edebilmek için çalıştıklarını ifade ederek “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların kendilerini daha iyi geliştirebilmeleri için parklarımızı düzenliyor ve modern hale getiriyoruz. Parklarımızı yarının büyükleri olan çocuklarımızın en iyi şekilde oynayabileceği ve kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar haline getiriyoruz. Daha güzel yarınlar için çalışıyoruz” diye konuştu.

YENİ NESİL PARKLAR YAPIYORUZ
Yıpranmış parklarda yenileme çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni nesil parklar da inşa ettiklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “ Göreve geldiğimiz günden itibaren parklarımızı halkımızın kullanımına yakışır hale getirmek için çalışıyoruz. Eski parklarımızı günün şartlarına ve ihtiyaçlara göre yeniliyor, spor aletleri ile donatıyor ve çocuk oyun gruplarını en iyileriyle değiştiriyoruz. Yenileme çalışmalarının yanı sıra ilçemize modern yeni nesil parklar inşa etmek için de çalışıyoruz. Parklarımızı yaşam alanı olarak görüyor ve vatandaşlarımızın aileleriyle ve çocuklarıyla en iyi şekilde vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum