Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Pandemi hemşiresi vicdansızlığa isyan etti

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Güneş'in daha önce dile getirdiği vicdansızlığı, bu defa aynı hastanede çalışan Elif Topuz Arıl isimli hemşire gündeme taşıdı. Covid şüphelisi yaşlı bir hastayı hastaneye bırakan yakınları, görevlilere, '' Alın hastamız sizin olsun, ben gidiyorum'' dedikten sonra hastaneyi terk ettiği ve telefonlara çıkmadığı ifade edildi.

Pandemi hemşiresi vicdansızlığa isyan etti
08 Ağustos 2020 - 12:53 - Güncelleme: 08 Ağustos 2020 - 13:06
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Dr. Mustafa Güneş'in daha önce de dile getirdiği bakıma muhtaç yaşlı hastaların yakınları tarafından hastaneye terk edildiği şeklindeki paylaşımların ardından, bu defa da aynı hastanede çalışan bir hemşire, yürek sızlatan benzer bir vicdansızlığı kendisine ait  sosyal medya hesabından dile getirdi
Başhekim Dr. Mustafa Güneş'in de kendi hesabından '' Örnekler bitmiyor. Dün vardı, bugün de devam ediyor. Hastanemde bir hemşiremin izlenimi. Allah islah etsin.'' başlığıyla paylaştığı yazıda, hastanede çalışan hemşire Elif Topuz Arıl vicdansızlığı şu şekilde dile getirdi;
Pandemi kliniğinde yoğun bir şekilde çalışan bir hemşire olarak sizinle üzücü ve bir o kadar gerçek bir anı mı paylasmak istiyorum.
Bugün yaşlı, tamamen yakınlarının bakımına muhtaç covid suphesi ile servisimizde yatmakta olan bir hastamızın yakınları maalesef alın hastamız sizin olsun ben gidiyorum diyerek hastasını yalnız bırakarak servisimizi terk etmiştir. Çocukları ve akrabaları defalarca aranmış yeri gelmis meşgule atıldığı halde aramaktan vazgeçmeyerek telefonla nihayet tekrar tekrar görüşmeler yapılmış , hastaneye davet edilmişlerdir.
Fakat ne üzücüdür ki "bizi covidli hastaların arasına sokmaya çalışmayın, hepimiz is güç sahibiyiz ,gelemeyiz ,sizin işiniz ne siz bakın "gibi bir cevap almış bulunmaktayız .
Evet biz hastalarımıza eşit şekilde ve aynı merhamet ve özveri ile bakmaya ve tedavilerini yapmaya devam edecegiz ama maalesef durumun evladın bile atasını terk edecek hale gelmesine çok üzülüyoruz.
Allah hepimizin. Yardımcısı olsun. Saygılarımla ve dualarımla...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum