Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PALGAZ ve SEDAŞ şubeleri Darıca'da yeniden açılacak!

220 bin nüfusa sahip Darıca'daki şubelerini kapatarak, Darıcalıları zor duruma düşüren PALGAZ ve SEDAŞ, yeniden Darıca'da tam kapasiteyle hizmet verecek.

PALGAZ ve SEDAŞ şubeleri Darıca'da yeniden açılacak!
24 Temmuz 2020 - 14:51 - Güncelleme: 28 Temmuz 2020 - 13:18

Gazetemizin gündeme getirdiği ve vatandaşların oldukça tepki gösterdiği PALGAZ'ın Darıca Şubesi'ni kapatması sonrası Darıcalı yetkililer harekete geçti. Ayrıca SEDAŞ'ın bazı işlemleri Gebze'ye aktarması sonrası oluşan soruna da müdahale eden yetkililer hem PALGAZ'ın hem de SEDAŞ'ın 10-15 gün içinde tam kapasiteyle yeniden Darıcalılara hizmet vereceklerini belirttiler.

Konuyla alakalı konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ''SEDAŞ yetkilileri ile görüştük. En kısa zamanda yeniden tam kapasiteyle hizmet vereceklerini belirttiler. 220 bin nüfusa sahip ilçemize bu yapılmamalıydı. Ancak yanlıştan döndüler ve artık Darıcalılara yeniden hizmet verecekler'' dedi.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ise PALGAZ yetkilileri ile görüştüklerini belirterek ''8-10 gün içerisinde PALGAZ yeniden Darıca'daki şubesini açacak. Bu konuyla alakalı çok şikayet aldık. Darıcalı hemşerilerimizin en ufak bir işlem için Gebze'ye gitmelerine artık gerek kalmayacak'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Muhtar. Nevzat Aytekin
    3 yıl önce
    Emeği geçen yetkililere teşekküe ederim gerçekten çok zoruma gidiyordu evet tabiki gebzede bizim komşu ilçemiz ama niye Darıcada ilçe en azından Mahallem adına memnunoldum