Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü, arkasındaki yolcu ağır yaralı

Çayırova'da dün gece otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Batuhan Oğul(21) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan motosikletin yolcusu Berrak I.(21) ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü, arkasındaki yolcu ağır yaralı
23 Nisan 2024 - 18:29 - Güncelleme: 23 Nisan 2024 - 18:34
Kaza dün gece Çayırova ilçesi Akse Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi üzerinde meydana geldi. Mehmet Emin A. İdaresindeki 31 AHE 358 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Batuhan Oğul idaresindeki motosiklet çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosikletin sürücüsü Batuhan Oğul ve arkasında yolcu olarak bulunan Berrak I. yola savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde ağır yaralandığı anlaşılan Berrak I. ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Batuhan Oğul'un ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada hayatını kaybeden Batuhan Oğul’un cenazesi, bugün İnönü Mahallesi İmam Gazali Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Gebze Pelitli Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum