Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazi Petrol, marka değişikliğine gitti

GÖRÜNTÜLÜ HABER - 1998 yılından bu yana Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi, No: 158 adresindeki akaryakıt istasyonunda müşterilerine hizmet veren ' Osmangazi Petrol İstasyonu' , marka değişikliği yaparak dün Türkiye Petrolleri'nin yeni şubesi olarak açılışını yaptı.

Osmangazi Petrol, marka değişikliğine gitti
17 Ekim 2020 - 00:59 - Güncelleme: 17 Ekim 2020 - 01:51

22 yıldan bu yana OPET markasıyla Darıcalılara hizmet veren Osmangazi Petrol İstasyonu, dün itibarıyla Türkiye Petrolleri logosu altında yenilenen yüzüyle müşterilerine kapılarını açtı.
Açılışa, Türkiye Petrolleri Yatırım Drektörü Ozan Ekinci, Bölge Müdürü Ali Cüneyt Güzeş, Saha Müdürü Hasan Gülseren, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve çok sayıda seçkin davetli katılırken, Türk Petrol Osmangazi Şubesi sahibi Mahmut Yaşar ve Halil Çeken yeni bir hizmet anlayışıyla çıktıkları yolda kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.
Mehteran Takımı'nın verdiği konser eşliğinde yapılan açılışta, kurban kesilip dualar okunurken, Şube Müdürü Bayram Özdemir, açılışla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, '' 1998 yılından bu yana OPET Bayisi olarak işlettiğimiz istasyonumuzda artık Türkiye Petrolleri olarak daha iyi hizmet vermek için yenilenen yüzümüzle vatandaşın da cebini düşünerek ürünlerde yaptığımız indirimlerle açılışımızı gerçekleştirdik. Başta Darıca olmak üzere tüm kocaeli'ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz'' şeklinde konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum