Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Önemli projeye Darıca'dan da katkı büyük!

eTwinning “İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı” projesine, proje ortağı olan Darıca Halide Edip İlkokulunda görevli Okul Öncesi Öğretmeni İlknur İncebacak’ın da pandemi sürecinde öğrencileri ile gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle başarılı bir şekilde devam ediyor.

Önemli projeye Darıca'dan da katkı büyük!
17 Mart 2021 - 12:00

Antalya İli Konyaaltı Alper Duru Anaokulunda görevli Dilek Birbir ile ve Konya İli Halkapınar Atatürk İlkokulunda görevli Murat Akkoyuncu’nun kuruculuğunu yaptığı projeye yine Türkiye'nin çeşitli illerinden (Sakarya, Kocaeli, Ordu, Ankara, Aydın, Mersin ve Balıkesir) ve yurt dışından (Romanya, Hırvatistan, Polonya ve Slovakya) öğretmenlerin katılımı ile başlanıldı.

Bu amaçla başlanılan o eTwinning “İklimlerimiz Farklı Dünyamız Aynı” projesine, proje ortağı olan Darıca Halide Edip İlkokulunda görevli Okul Öncesi Öğretmeni İlknur İncebacak’ın da pandemi sürecinde öğrencileri ile gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle başarılı bir şekilde devam ediyor.

Darıca Halide Edip İlkokulunda görevli Okul Öncesi Öğretmeni İlknur İncebacak yaptığı açıklamada ''Dünya'nın geleceği, çevre koşullarının ve iklimlerin bozulmasıyla beraber ciddi sorunlar teşkil etmektedir. Ne yazık ki insanoğlunun çevreye, bitki ve hayvanlara verdiği zarar dolayısıyla doğanın dengesi bozulmakta, tüm canlıların yaşamı tehlike altına girmektedir. 

Bu proje ile çocukların dikkatini çevreye, küresel iklim değişikliğine ve doğada yaşanan değişikliklere çekerek neler yapabiliriz sorusuna cevap arayacağız'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum