Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okul öncesi erken uyarı!

Bugün yeni eğitim – öğretim yılı açılıyor. Gebze bölgesinde bulunan okullardaki öğrencilerin velileri, geçtiğimiz sene Gebze’de yaşanan olaylardan dolayı tedirgin.

Okul öncesi erken uyarı!
17 Eylül 2012 - 10:28
 Geçen senelerde okulların öğle saatinde tatil olduğu saatlerde okul dışında bulunan kişilerin sataştığı öğrencilerin rahat olmadığını belirten belirten bazı veliler, okul yönetiminin öğrencilere,  öğle tatilinde okul dışına çıkmalarına izin vermemesi gerektiğini belirttiler. 
 
ÖĞRENCİLER RAHATSIZ EDİLİYOR
Okulun bulunduğu mahalle ve çevresinde öğrencilerin olumsuzluklardan etkilenmemesi için emniyet ekiplerinin daha çok devriye gezmesi gerektiğini düşünen veliler’ "Öğle tatilinde öğrencilerimiz dışarıya  çıkmasın. Geçtiğimiz senelerde okul önlerinde bulunan kişiler, öğrencilerimizi rahatsız edip durdu. Gebze’deki birimler bu olaya bir çare bulmalı. Bu birimlerden haftalık raporlar alınarak hizmet verilmeli. Okul yönetimleri bu olaylar sona erene kadar öğrencilerimizi dışarı çıkartmasın. Bizim içimiz rahat olsun. Çocuklarımızın başına bir şey gelmesinden korkuyoruz’ diyerek endişelerini dile getirdiler.
 
DIŞARISI, ÇOCUKLARIMIZA KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR
Veliler, çocuklarının dışarıda bulunan kişilerce kandırılacağını ve kötü alışkanlıklar edileceğinden de korktuklarını belirterek ‘Çocuklarımız, okul dışında bulunan kişiler tarafından her an kandırılacak durumda. Dışarıda bulunan  kişiler sigara, alkol ve bunun gibi bir çok kötü alışkanlığı öğrencilerimize yaşatabilir. Kocaeli Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimin kalitesi ve öğrencilerin okula uyumu açısından bu olaya el atması lazım. 
 
VELİLER DUYARSIZ!
Bazı öğrenci velillerinin oldukça duyarsız olduğunu dile getiren bazı veliler, öğrencilerin dışarıdaki kötülüklerden uzak durulması için kesinlikle okul dışına çıkarılmaması lazım. Çocuklarını dilekçe ile dışarı çıkartan velilerle beraber birlik olup öğrencilerimizi okul içinde tutmamız gerekir. Bu hem bizim için hem de çocuklarımız için en sağlıklı çözüm’ diyerek yetkilieri göreve davet ettiler.