Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oğlundan dayak yediği için şikayetçi oldu, prefabrik evi yandı !

Darıca'da oğlu tarafından darp edildiğini iddia eden ve daha sonra karakola giderek bu yönde şikayetçi olan 83 yaşındaki Memduh B., yaklaşık 1 saat sonra da bahçesinde yazlık olarak kullanılan prefabrik evin ateşe verildiği haberini aldı. Yaşlı adam, polise, prefabrik yapıyı oğlundan başkasının yaktığına inanmayacağını söyledi.

12 Temmuz 2021 - 03:01 - Güncelleme: 13 Temmuz 2021 - 12:28
Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Çiçekdağı Sokak üzerindeki bir bahçe içerisinde, yazlık olarak ve zaman zaman yaşam alanı olarak kullanılan Memduh B.’ye ait prefabrik yapı, dün gece yarısı alev aldı. Çevredekilerin hortumlarla müdahalede bulunduğu yangın sırasında prefabrik yapının yanındaki sokakta park halindeki bir otomobil, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından haber verilmesi üzerine sahibi tarafından uzaklaştırılırken, otomobilin arka kısmı ve yan tarafında alevler nedeniyle küçük çaplı hasar oluştu. 
İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından bir sonra tamamen söndürülen prefabrik yapının sahibi, Memduh B. (83), olay yerinde bulunan polise verdiği ifadesinde, yangından 1 saat önce oğlu Turgay B. (52) tarafından darp edildiği için karakola giderek şikayetçi olduğunu ve daha sonra da yangın haberini aldığını söyledi. Prefabrik yapının oğlundan başkasının yaktığına inanmayacağını belirten yaşlı adam, ‘’ Şikayetçi olacak mısınız ?’’ şeklindeki polisin sorusuna, ‘’ Tabii ki olacağım’’ dedi.
Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum