Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O sapık tutuklandı

Darıca'da caddede yürüyen 15 yaşındaki kız çocuğuna elle tacizde bulunduktan sonra çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edilen Ebubekir Ö. (39), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer yandan,  bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ebubekir Ö. 15 yaşındaki kıza arkadan yaklaşarak tacizde bulunuyor ve daha sonra bir vatandaş tarafından bileğinden yakalanarak polise teslim ediliyor.

O sapık tutuklandı
07 Ekim 2020 - 15:48 - Güncelleme: 07 Ekim 2020 - 16:05
 



Dün akşam saatlerinde Darıca Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda meydana gelen olayda kız arkadaşıyla birlikte yürüyen Z.R.'nin arkasından yaklaşarak elle tacizde bulunan Ebubekir Ö., daha sonra hızla kaçmak isterken durumu fark eden bir vatandaş tarafından yakalanmıştı.

 

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan polis devriyesine teslim edilen Ebubekir Ö. önce sağır ve dilsiz gibi davranmaya başlamış ancak daha sonra yaptığından pişmanlık duyduğunu ve her şeyin bir anda olduğunu söylemişti. emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde mahkemeye çıkarılan Ebubekir Ö. tutuklanarak ceazevine gönderildi.

OLAY ANI KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Diğer yandan, olayın gerçekleştiği an, bir iş yerine ait güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, görüntülerde,  diğer yöne gitmekte iken geri dönerek kaldırımda yürüyen 2 kıza arkalarından koşarak yaklaşan Ebubekir Ö., 15 yaşındaki kız çocuğu Z.R.'ye elle tacizde bulunuyor. Aynı kaldırımda yürümekte olan ve olayı farkeden bir vatandaş ise, geri dönüp olay yerinden uzaklaşmak isteyen Ebubekir'i Ö. 'yü kollarından yakalayarak, o sırada olay yerinden geçmekte olan devriye polislere teslim ediyor.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum