Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O Polis aracı geri verildi

Darıcalılar’ın kendi ceplerinden ödeyerek satın aldığı ve geçtiğimiz Temmuz ayında bağışladığı ekip otosu, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen tarafından Kocaeli’ne verilmişti. Gazetemizin konuyu gündeme getirmesinin ardından söz konusu ekip otosu dün gece apar topar Darıca’ya iade edildi.

O Polis aracı geri verildi
31 Ocak 2020 - 14:46

Henüz 2,5 ay önce göreve başlayan yeni İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, çok istediği Darıca’ya atamasını gerçekleştiren ve  daha öncesinde birlikte görev yaptıkları için manevi babası olarak gördüğü İl Emniyet Müdürü Veysel Tipoğlu’na olan vefa borcunu Darıcalılar’ın bağışladığı ekip otosunu Kocaeli’ye vererek ödemek istedi.

Darıcalılar’ın kendi huzurlarının sağlanmasına yardımcı olunması için  dişinden tırnağından artırarak satın aldığı ve  bağışladığı 100 Bin TL’lik Ekip Otosunun Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen tarafından  İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmesi bağışçılar tarafından büyük tepkiyle karşılanırken, konuyu dün akşam saatlerinde gündeme getiren gazetemizin bu haberi sonrası Darıcalılar’ın malı olan o ekip otosu dün gece Kocaeli’nden getirilerek Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne iade edildi.