Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O otobüs şoförüne 60 gün ev hapsi verildi

Gebze'de, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Suriye uyruklu aileye çarparak anne Amire Alahmed (45)’in ölümüne, kızları İman Hemedi (15) ve Nihal Emedi (10)’nin ise yaralanmasına neden olan Özel Halk Otobüsü sürücüsü Nizamettin Ziya Çakmak. ve diğer sürücü Mehmet Y’ye emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece 60 gün ev hapsi cezası verildi

O otobüs şoförüne 60 gün ev hapsi verildi
27 Aralık 2021 - 19:36 - Güncelleme: 27 Aralık 2021 - 19:50
Dün, öğleden sonra Gebze İstasyon Mahallesi Abdullah Horoz Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Özel Halk Otobüsü sürücüsü Nizamettin Ziya Çakmak , ara sokaktan çıkan Mehmet Y. yönetimindeki 54 ZY 920 plakalı hafif ticari araca çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu anne ve yanındaki 2 kızına çarpmıştı.
Kazanın ardından çevredekiler tarafından otobüsün altından yaralı olarak çıkarılan anne Amire Alahmed Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, küçük kızı Nihal Emedi Gebze’deki özel bir hastaneye diğer kızı İman Hemedi ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. İlk tedavilerinin ardından durumu kritik olan anne Amire Alahmed Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği sırada yolda hayatını kaybetmişti. 
Kazanın ardından polis tatrafından göz altına alınan Özel Halk Otobüsü sürücüsü Nizamettin Ziya Çakmak ve hafif ticari araç sürücüsü Mehmet Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Gebze Adliyesi’ne sevk edildi
Akşam saatlerinde hakim karşısına çıkarılan Nizamettin Ziya Çakmak ve Mehmet Y.’ye 60 gün ev hapsi cezası verildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Bülent tekin
    2 yıl önce
    Ev hapsi nedir ya ödüllendirdinizmi otobüs şöförünü.halk otobüsünü kullanan öküz frene basmıyo yola cıkmıs araca vuruyor.adaletin taaa..