Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nazar değmesin!

Elazığ’ı Hasan Vezir’de Kurtaramadı, Gakkoşlara İbrahim yetti.

Nazar değmesin!
16 Ekim 2012 - 09:38
 Elazığ’ı Hasan Vezir’de Kurtaramadı, Gakkoşlara İbrahim yetti. Darıca GB maçı öncesi Hasan Vezir ile anlaşan Elazığ Belediye, genç yıldız İbrahim’i durduramadı. Elazığ’dan 2-0 lık galibiyet ile dönen Darıca GB, zirveye yerleşti
 
Sarı-yeşilli ekibin İstanbul Büyükşehir Belediyespor`dan son dakikada transfer ettiği, genç golcü İbrahim Yılmaz, ilk kez forma giydiği 3. Lig`e ısınmaya başladı. Elazığ deplasmanında takımına 3 puan getiren golü atan İbrahim, önce ilk yarı sona ererken sahneye çıktı ve takımını soyunma odasına önde götürdü. Sahaya moralli çıkan temsilcimiz kontrollü oyunu tercih ederken, rakibin tehlikeli akınlarını da savuşturmayı bildi. Ortada gibi gözüken mücadelede genç forvet bir kez daha sahne aldı ve skoru garantileyen golü atarak, takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.
 
VEZİR`İN İLK MAÇIYDI
Güçlü bir yönetimi ve önemli oyunculardan kurulu kadrosuna olmasına rağmen grupta son sıralarda yer alan Elazığ Belediyespor, Darıca GB maçı öncesinde takımın başına tecrübeli bir teknik adamı getirdi. Rizespor`un efsane ismi, Milli formayıda uzun süre taşıyan Gebze`de de çok kez özel turnuvalar da forma giyen Hasan Vezir, Gakkoşların yeni hocası oldu. Darıca GB maçı öncesi Elazığ Belediyespor ile anlaşan Hasan Vezir, ilk maçında temsilcimize yenilmekten kurtulamadı. Gakkoşlara Hasan Vezir`de ilaç olamadı.
 
ZİRVEYE KURULDUK
Darıca GB, yeni sezon öncesi hesaplanan tabloyu 6. Haftada oluşturdu. Grubun zirveye aday ekipleri ile aynı puanda üst sıralarda yer alan temsilcimiz, avarajla ikinci sırada yer aldı. Sarı-yeşilli temsilcimiz önümüzdeki hafta sonunda da Mardinspor`u konuk edecek. Grubun güçsüz takımları ile üst üste oynamak gibi kötü bir fikstürü bulunan sarı-yeşilli temsilcimiz, bu durumu avantaja dönüştürmek için disiplinden ve çok çalışmaktan taviz vermiyor.