Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MÜSİAD'tan Kaymakam Güler'e veda yemeği

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından onuruna düzenlenen veda yemeği programına katıldı.

MÜSİAD'tan Kaymakam Güler'e veda yemeği
05 Ağustos 2022 - 15:19 - Güncelleme: 05 Ağustos 2022 - 15:26
MÜSİAD Gebze Şubesinin düzenlediği ve Başkan Serkan Beyaz, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözan, Kocaeli Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı veda yemeğinde iş adamları, ilimiz ve ilçemiz ekonomisinin gelişmesi için çalıştıklarını ve bu konuda Sayın Kaymakamımızdan büyük destek gördüklerini belirttiler.
Yönetim Kurulu üyelerin katıldığı yemekte duygusal anlar yaşandı. İlk olarak konuşma yapan MÜSİAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz, Kaymakam Güler'in Gebze'de çok ciddi çalışmalar yaptığını söyleyerek özellikle sivil toplum örgütleri ile olan ilişkilerine değinerek sözlerini şöyle sürdürdü:  Bu yemeği bir veda yemeği değil de vefa yemeği olarak görüyorum. Sayın Kaymakamımıza yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. İnşallah sayın Kaymakamımızı daha güzel yerlerde daha güzel makamlarda göreceğiz. Bundan sonraki görev yerlerin de,  çalışmaların da başarılar diliyoruz. Yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz ” dedi.
MÜSİAD üyeleri, görev süresi boyunca Sayın Kaymakamımızla birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, Kaymakam Güler'de, nazik davetleri için Şube Başkanı Serkan Beyaz ve dernek yönetimine teşekkür ederek helallik istedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum