Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Murat Kaya'dan CHP'ye ziyaret

Eğitimci Murat KAYA CHP Darıca İlçe Başkanı  Gökhan Aktaş'ı ziyaret ederek hasret giderdi.

Murat Kaya'dan CHP'ye ziyaret
05 Ocak 2022 - 09:51
1987 yılından itibaren Gebze'de uzun yıllar öğretmen ve idareci olarak bir çok ulusal ve uluslararası etkinliklere öncülük eden aynı zamanda aktif siyasi, sendikal ve sivil toplum örgütlerinde  emek veren eğitimci Murat Kaya, son 11 yıldır Darıca'da bulunan özel okullardaki görevlerinde de  çok başarılı çalışmalara imza atmıştı..
Eğitimci  Murat Kaya CHP ilçe başkanı Gökhan Aktaş'ı makamında nezaket  ziyaretinde bulunarak, ülke gündemi, pandemi, eğitim gibi konulardafikir alışverişi yapıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Murat Kaya,"Sevgili Gökhan Aktaş başkanın ve yönetiminin  başarılı,aktif,enerjik ve ekip çalışması içindeki emeklerine teşekkür ederim.Ülkemizin yarınlarında daha yaşanabilir, herkesin ve her kesimin daha müreffeh bir Türkiye'de yaşayacağı günler için sürdürülen çabalar çok önemlidir. Misafirperverliği için sağolsun. Bu ülkenin aydınları olarak ülkemize hizmet aşkı  sorumluluğu ve bilincinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emek vereceğiz."dedi.
Başkan Gökhan Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,
"Saygıdeğer duayen eğitimci, idareci büyüğümüzün ziyaretinden mutlu oldum.  Her zaman değerli fikirleri ile toplumsal aydınlanmaya değer katmıştır. Çalıştığı tüm kurumlarda verdiği emekler, sendikal ve siyasi, STK'larda verdiği mücadele azmi için de bende kendisine teşekkür ederim. Ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar. Sağolsun."diyerek ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum