Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Muharrem İnce'nin Kocaeli kadrosu nasıl olacak?

Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, parti kurma çalışmalarında sona geldi. Partinin kuruluş dilekçesi verilecek, 18 Mayıs’ta da genel merkez binası açılışı ile partinin tanıtımı yapılacak. 19 Mayıs itibarıyla da İnce ve parti üyesi isimler mesaiye başlayacak. Başvuru, 85 kurucular kurulu üyesinin imzası ile yapılacak.

Muharrem İnce'nin Kocaeli kadrosu nasıl olacak?
16 Mayıs 2021 - 17:37 - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 - 09:55
Memleket Partisinin logosunda nazar boncuğu da bulunuyor. İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapılmasının ardından Salı günü parti yönetiminin seçilmesi bekleniyor. Muharrem İnce genel başkanlık koltuğuna oturacak, 15 kişilik Merkez Yönetim Kurulu oluşturacak. Parti içinde 10 kişilik de bir disiplin kurulu belirlenecek. 4 genel başkan yardımcılığı ve bir genel sekreterlik olacak.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken partinin Kocaeli bölgesi oluşumu netlik kazanmadı. Çok isim zikredilse de resmi olarak görevlendirmeler henüz gerçekleşmedi. Memleket Hareketinin bölgemizde neler yapacağı, kimlerin görevlendirileceği merakla beklenirken Muharrem İnce’ye Kocaeli bölgesinde büyük ilgi olduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum