Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Darıca'da 9 gün önce, otomobille çarpışan motosikletteki 2 yaralıdan durumu ağır olan Emre Dinç (23), tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

Motosiklet kazasında hayatını kaybetti
19 Haziran 2022 - 11:47 - Güncelleme: 20 Haziran 2022 - 17:24
10.Haziran 2022 tarihinde Darıca Millet Bahçesi’nde C.U’nun kullandığı 27 ABE 200 plakalı otomobille Ali Öztürk'ün kullandığı 41 AJT 501 plakalı motosiklet çarpışmış, meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Ali Öztürk ve arkasındaki Emre Dinç, çeşitli yerlerinden yaralanarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmışlardı.
Kazanın hemen ardından otomobil sürücüsü C.U., ambulansı 112'yi aradıktan sonra, karakola giderken kazada ağır şekilde yaralanan  Emre Dinç, önce Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış, daha sonra da Gebze’de özel bir hastaneye sevk edilerek burada yoğun bakımda tedaviye alınmıştı.
9 gün boyunca tedavisi devam eden Emre Dinç, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak dün gece hayatını kaybederken, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki diğer yaralı Ali Öztürk’ün ise kırık nedeniyle bacağına platin takıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Emre Dinç’in cenazesi, bugün Eyüpoğlu Camii'nde kılınacak İkindi Namazı'nın ardından  Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verilecek
Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum