Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Modernleşen Özel Yüzyıl'dan protokole bilgilendirme

Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ersin Koca ve ekibi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe protokolünü ziyaret edip modernleşen hastanelerine dair bilgilendirdi  

Modernleşen Özel Yüzyıl'dan protokole bilgilendirme
11 Haziran 2022 - 14:12
Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ersin Koca, Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Erol Ateş, Kurumsal İletişim Sorumluları Zeynep Özcan ve Yağmur Gülmüş’ten oluşan heyet Gebze protokolüne bir dizi nezaket ziyaretinde bulundu.
Ersin Koca ve beraberindekiler sırasıyla Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Hüseyin Şenlik ve Gebze Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Halil Kendir’e konuk oldu.

ÇOK MODERN HALE GETİRİLDİ
Görüşmelerde Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Ersin Koca pandemi koşullarının sağlık süreçleri üzerindeki etkisine değindi. Koca yanı sıra hekim ve hemşire kadrosu, hasta odaları, binası ve teknik altyapısıyla çok modern bir hale getirilen Özel Yüzyıl Hastaneleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Hüseyin Şenlik ve Gebze Uluçınar Vergi Dairesi Müdürü Halil Kendir konuklarına ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken ziyaretler günün anısına çekilen fotoğraflar ile sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum