Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mimarların Gebze'deki yeni başkanı Elgin oldu

TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin gerçekleşen Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu başkanı Cenk Elgin oldu.

Mimarların Gebze'deki yeni başkanı Elgin oldu
23 Kasım 2019 - 20:22

TMMOB Mimarlar Idası Gebze Temsilciliğinin 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün gerçekleşti,

TMMOB Lokalinde yapılan genel kurula Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kafadar, Mimarlar Odası Kocaeli Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Fusün Deniz Yılmaz, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yücel, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Olgun Kopal, TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Nilay Dinçer Çelikel ve eski oda başkanları Salih Işık, Erol Bayındır ve oda üyeleri katıldı.

 

BAYINDIR DİVAN BAŞKANI OLDU

TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Nilay Dinçer Çelikel’in açılış konuşması ile başlayan genel kurul divan seçimi yapıldı. Divan başkanı Erol Bayındır, divan başkan yardımcısı Mehmet Kozcağız, kâtip üye Özge Öztürk ve Emin Başöz oldu. Divan seçiminin ardından dilek ve temennilerde Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Olgun Kopal bir konuşma yaparak yeni seçilecek olan yönetim kuruluna başarılar diledi. Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcisi Sema Olgun Kopal’ın ardından Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kafadar bir konuşma yaptı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kafadar yaptığı konuşmada, “Sakarya’da 340 üyenin selamını getirdim. Nisan ayında yapılacak olan genel merkez ve öncesinde de şubelerin genel kurulunun ilkini Gebze’de yapıyoruz. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. Genç bir ekip var. Genç arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kafadar’ın ardından Mimarlar Odası Kocaeli Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Fusün Deniz Yılmaz konuşarak, “Geçtiğimiz 2 sene içerisinde uyum içerisinde çalıştık.

 

AİLE RUHU İÇERİSİNDE HAREKET ETTİK

Bir aile ruhu içerisinde hareket ettik. Süreç ve yaşadığımız sıkıntılar giderek daha da büyüyor. Mesleğimizin ciddi dezenformasyonu oluyor. Mesleğimize yapılan ciddi ihanetler ve saldırılar varken mesleğimize sahip çıkmak zorundayız. Yönetim kurullarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum. Aday olan tüm herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Dilek ve temennilerde son olarak eski oda başkanı ve aynı zamanda CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık konuşarak, “Yeni arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Odamızın kaynakları ciddi anlamda düştü. 338 oda üyemiz var. Bu üyelerimizle bir ataya gelmek zorundayız” dedi.

 

ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIZ

Yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar okunarak oylandı. Raporların okunmasının ardından TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkan Adayı Cenk Elgin konuşarak, “Teşekkürü bizim önümüzü açan büyülerimize ediyorum. 338 üyemizin gençlerin gruplar kurduk. Genç arkadaşlarımızın destekleri oldu. Çok önemli işlere imza atmak istiyoruz. İşsiz mimar arkadaşlarımız var. Bir fikir birliği sağlamak istiyoruz. Proje bedellerinin yükseltilme istediğidir. Proje bedelleri konusunda bir fikir birliğine ulaştık. Ücretsiz eğitimler veriyoruz. Odamızı üyelerimize açtık. Üyelerimiz çalışmalarını odamızda da sürdürebilirler. Bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız. Çözümün bir parçası olmaya hazırız, çözümün bir parçası olacağız” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Cenk Elgin, Hazal Öztürk, Rafet Küçük, Neval Aydın Düzce, Nilüfer Topaloğlu. Yedek üyeler; Gizem Biçer Altunkaya, Ceren Emik, Feyzanur Göksu, Yusuf Keser, Oğuzhan Çengel.