Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Tarhan'ın şirketi onurlandırıldı

Ford Otosan’ın tedarikçi firmaları arasında yer alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı TT. Çelikyay A.Ş., Gümüş Yıldız Ödülü'ne kavuştu.

Milletvekili Tarhan'ın şirketi onurlandırıldı
23 Kasım 2020 - 00:52 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 01:18
Yaklaşık olarak 10 gün önce sanal ortamda yapılan törenle Ford Otosan'ın Gümüş Yıldız Ödülü'ne layık görülen Milletvekili Tahsin Tarhan'ın TT. Çelikyay A.Ş.isimli firmasını önceki gün ziyaret eden, Ford Otosan Satınalma Direktörü Tunç Yerli, ödülü TT Çelikyay Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Kısacık’a takdim etti. 
Aslı Kısacık, ödül sonrası yaptığı konuşmasında '' Ödülümüzü, büyük bir nezaket göstererek ziyaretimize gelen Sayın Tunç Yerli’den aldık. Bu büyük onuru bize yaşattıkları için tüm çalışma arkadaşlarımıza ve Ford Otosan’a teşekkür ederiz.'' dedi.

TT. ÇELİK YAY'IN 55 YILLIK TECRÜBESİ VAR
1965  yılında İstanbul’da kurulan daha sonra 1995 yılında fabrikayı Düzce Çilimli’deki  7 Bin 500 metrekare kapalı,  2 Bin 500 metrekare açık alana sahip üretim tesisine taşıyan TT Çelikyay fabrikasında,  başta otomotiv sektörü olmak üzere bir çok sanayi kuruluşuna  her tür yaprak yay  imalatı yapılıyor.
Üstün teknolojiye sahip makineleri ile Avrupa'daki en büyük üretim tesislerinden birine sahip olan TT Çelikyay, İstanbul Kartal’da bulunan merkez ofisi ile yerel distribütörleri ve ana sanayi müşterilerinin yanı sıra, 30'u aşkın ülkede yer alan ihracat müşterilerine de  hizmet sunuyor 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum