Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Emine Zeybek Darıca'da temaslarda bulundu

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek AK Parti Darıca İlçe Teşkilatının düzenlediği ziyaret programı kapsamında İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşla buluştu.

Milletvekili Emine Zeybek Darıca'da temaslarda bulundu
11 Ocak 2022 - 12:04 - Güncelleme: 13 Ocak 2022 - 22:11
Milletvekili Emine Zeybek ve İlçe Başkanı Acay'a Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve İlçe yöneticileri de eşlik etti.

ESNAF VE TAZİYE ZİYARETİ!

İlk olarak AK Parti Darıca ilçe Teşkilatına ziyarette bulunan Vekil Zeybek daha sonra vatandaş ve esnafla bir araya gelerek talep ile istekleri dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından Darıca’da taziye ziyaretlerinde bulunan heyet KO-MEK Kurs Merkezindeki kurs gören vatandaşlarla buluştu.

İSTİŞARE KURULUNA PLAKET!

Devam eden programlar çerçevesinde Vekil Emine Zeybek, İlçe Başkanı Ufuk Acay ve beraberindekiler AK Parti’nin Darıca’daki İstişare Kurulu Üyelerine plaket takdiminde bulundu. 
Son olarak ise Darıca Ardahanlılar Derneği ziyaret eden heyet, Gebze Belediyeler Birliğinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlemiş olduğu programa katılım sağladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum