Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mİllet Bahçesi'nde, yeniliklere devam

Darıca’da askeri bölge iken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilerek Millet Bahçesi’ne dönüştürülen alanda yapılan çalışmalara devam ediliyor. Suni çimden yapılarak 930 dönümlük alandaki bazı bölgelere yerleştirilen penguen, timsah ve köpek balığı gibi hayvan figürleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Mİllet Bahçesi'nde, yeniliklere devam
17 Haziran 2021 - 06:33
Eskihisar ve Darıca’yı, birleştiren, yeşil alanların yanı sıra, sosyal tesisler, kafe- restaurantlar ve diğer kentsel donatılarla bölgenin cazibe merkezi olmaya devam eden Darıca Millet Bahçesi’nde, estetiğin de önemine vurgu yapılarak ziyaretçilere görsel show sunulmaya devam ediliyor.
Çocuk oyun köyünde yer alan Hobbit Evleri’yle de bölge yaşayanlarının dikkatini çeken Darıca Millet Bahçesi’ne sanatsal bir yenilik daha eklendi. 
Önceki gün yapılan çalışmalarda, suni çim ve bazı metaryeller kullanılarak yapılan zürafa, penguen, timsah ve köpek balığı gibi figürler Millet Bahçesi’ne yerleştirildi.
Diğer yandan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan konuyla ilgili paylaşımda ‘’Yenilikler #Darıca Millet Bahçesi'nde’’ ifadelerine yer verildi





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum