Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'nin Darıca'daki konserine büyük ilgi gösterildi

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, 6 ilçe teşkilatında düzenlediği 9 programla MHP Genel Merkez’den gelen heyeti ağırladı. Kapanış programı ise Darıca’da Ahmet Şafak ve Osman Öztunç konseri ile son buldu.

MHP'nin Darıca'daki konserine büyük ilgi gösterildi
29 Kasım 2021 - 14:42 - Güncelleme: 29 Kasım 2021 - 14:51
MHP Kocaeli İl Teşkilatı, 6 ilçe teşkilatında düzenlediği 9 programla MHP Genel Merkez’den gelen heyeti ağırladı. Kapanış programı ise Darıca’da Ahmet Şafak ve Osman Öztunç konseri ile son buldu.  Programa MHP MYK üyelerinin yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Bu programda konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt dikkat çeken bir mesaj verdi. Kurt, “Kıymetli ülküdaşlarım unutmayınız, bir kez satan bir daha satar ama artık biz bu ihanetlere izin vermeyeceğiz. Çakallık yapana bozkurt gibi dikileceğiz” ifadelerini kullandı.

LİDERİMİZİN KARARINA SAHİP ÇIKTINIZ!
“28 Temmuz günü bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanıyken, MHP Kocaeli İl Başkanı olarak görevlendirildi. Gördüğümüz büyük teveccüh için hepinize teşekkür ederim. Her gerçek ülkücü gibi lider, doktrin ve teşkilata uydunuz. Liderimizin kararına sahip çıktınız” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum