Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Ünlü'den önemli açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi( MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlığında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi.

MHP'li Ünlü'den önemli açıklamalar
26 Kasım 2020 - 09:55
Ünlü açıklamalarına, “Cumhur İttifakıyla ilgili ithamları hayretle izliyoruz. İşbirlikçiler birden bire davulun kasnağına vurmaya başlamışlardır. Pek çok şey yazıldı, çizildi. MHP ile AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı Cumhuriyetimizin kuruluş ruhudur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kökleşmesi için yapılması gereken reformlar ortak irademizdir. Cumhur İttifakı curcuna ittifakı değildir. Bizim ittifakımız milletin ittifakıdır” diyerek başladı.

‘BİRAZ DAHA SABRETSİNLER’
Ünlü sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı; “Yabancılara biat eden köksüzlere bin defa yuh olsun. Biraz daha sabretsinler. CHP ve yancılarının boyunu sandıkta Türk Milletimiz vuracaktır. Zillet ittifakı isyan elebaşlarına, teröristler temas halinde. Biz Türk ve İslam düşmanlarından medet umanlara bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

‘1257 OKULU ZİYARET ETTİK’
Dün 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık. Öğretmenlerimizin sorunlarını toplumun sorunlarından ayırt etmemiz mümkün değildir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için öğretmenlerimiz ihtiyaç var. Eğitimi uygulayacak olan öğrenim kadrolarımızdır. Sorunları çözülmemiş öğretmen sorunlu bir eğitim sistemi demektir. Devletin öğretmenlerini memnun etmek görevidir. Dileğimiz atanamamış öğretmen kalmamasıdır. 1257 okulu ziyaret etmiş bir il başkanı olarak eğitim camiasına liderimizin selamlarını iletiyorum. Öğretmenlerimiz hak ettiklerini alacaklardır.

‘İYİ Kİ VARSINIZ DEDİK’
COVİD-19’un meslek hastalığı olarak görülmesi noktasında MHP olarak mecliste üzerimize düşeni yapıyoruz. Virüse teslim olmayacağız. İşgal cephesine taviz vermeyeceğiz. İstiklal, vatan, millet diyeceğiz. Koronavirüsle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Onları önemsiyoruz. Biz sağlık çalışanlarımızın yanına giderek bunu söyledik. O yüzden tüm sağlık ordusuna iyi ki varsınız dedik.

‘ÇALIŞMA ŞOV YAPIYOR’
KİPTAŞ’ın Kocaeli’de yapacağı proje gündeme geldi.  Vadi İzmit evlerini satamayan belediye başkanı KİPTAŞ’a yer verip ev yaptıracakmış. Bu çalışma şov kokuyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun reklamını yapmaktan vazgeçsin. Cedit’teki gibi bu konunun da altında kalacak. Boş işlerle uğraşmaya devam ediyor. Logo hayranlığı nereden geliyor, anlam veremiyorum. Varmak istedikleri yer neresi bunu bilmiyoruz. MHP olarak bu logo konusuna cevap vereceğiz. İzmit sahipsiz değildir, İzmit’te ülkücüler vardır. Ülkücüler çalışmalarınızı yakından takip ediyor. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Kocaelispor’dan geçmiş dönemlerden alacağı olan tutarı kuru sabitlemeden tahsil ettiği yönündeki iddialara dair konuşan Ünlü, “Kocaelispor yöneticileri gündeme gelmek adına, bilinen konuyu Hodri Meydan’ın önüne sınmak etik değildir. Aziz Yıldırım’a ulaşıp, Sefa Sirmen’e ulaşıp soramıyorlar mı? Amaç MHP’yi yıpratmak. Bu yola başvuranlar bedelini ağır ödeyecekler. Bu konu 30 yıllık bir konu. Bunları kınıyoruz. Milletvekilim Cuma günü gelecek ve kamuoyunu aydınlatacaktır. Bu paranın Saffet Sancaklı ile alakası yoktur. Kocaelispor’un çok değerli yöneticileri var ama bu konuyu kaşıyanlara vekilimiz cevap verecektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum