Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Ünlü'den Darıca Teşkilatı'na ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı Gebze bölgesini ihmal etmiyor. Başkan Ünlü bu doğrultuda dün akşam Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

MHP'li Ünlü'den Darıca Teşkilatı'na ziyaret
25 Aralık 2019 - 12:42

Bölgemize önem veren ve bu doğrultuda sık sık ziyaretler yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, dün akşam Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Teşkilatları’nın gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantılarına katılarak, ilçe başkanları ve partililerle istişarede bulundu. Teşkilatların kendi bölgelerinde yaptığı çalışmaları bizzat ilçe başkanlarından dinleyen Ünlü, MHP’nin her geçen gün daha da büyüyerek hedefine ilerlediğini belirtti.

GEBZE’DE ROZET TAKTI
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze MHP Teşkilatı’na yaptığı ziyarette MHP ailesine katılan üyelere rozetlerini takıp, yeni dava arkadaşlarına hayırlı olsun dileğinde bulundu. Gebze’den “Biz birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz” mesajı veren Başkan Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

ÇAYIROVA’DA ÜNLÜ’YE SICAK İLGİ
Çayırova’da ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban ve yöneticiler tarafından karşılanan Aydın Ünlü toplantı öncesi partililerle sohbet etti. Başkan Ünlü, Çayırova’da gördüğü kalabalık ve ilgiden memnun olurken, Düzdaban, “Aydın başkanımızın katılımıyla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çayırova MHP olarak gümbür gümbür ilerliyoruz” dedi.

MHP DARICA’DA BOZKURT İŞARETİ
Darıca’da da sevgi gösteriyle karşılanan Aydın Ünlü, toplantının ardından MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve partililerle objektiflere ‘bozkurt’ işareti yaparak poz verdi.