Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Bektaş, son günlerde yaşanılan olaylarla ilgili açıklama yaptı

Son günlerde yaşanılan olaylarla ilgili MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş yazılı açıklama yaptı.

MHP'li Bektaş, son günlerde yaşanılan olaylarla ilgili açıklama yaptı
20 Kasım 2021 - 22:57 - Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 11:12
Yaşanılan olaylarla ilgili MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş yazılı açıklama yaptı. Bektaş, ''İlkesiz ve sorumsuz bir takım davranışlar içinde bulunan eski yöneticimiz Erkan Azeri'yi, MHP Kocaeli İl Başkanımız Yunus Emre Kurt'un babası hakkında ve MHP ile HDP'yi aynı kefeye koyan mesnetsiz iftira içerikli paylaşımlarından dolayı aradım” ifadelerini kullandı.

BENİ EVİNE DAVET ETTİ
“Kendisi bana nerede olduğumu sordu ilçe teşkilat binasında olduğumu söylemem sonrası beni evine davet etti. Bir program çıkışı daveti üzerine evinin önüne gittim ve kameraya alınmışız. Sanki ev basmışız gibi bir hava estirdiler. Oysa görüntülerde anlaşılacağı üzerine tek bir olumsuz durum yaşanmamıştır”

ÖRNEKLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ FETÖ TAKTİĞİDİR
“Kendisi de basına sonrada verdiği demeçlerde de bu durumu onaylamaktadır. Fakat bunlar geçmişte örneklerini gördüğümüz FETÖ taktiğidir. Önce evine davet et sonra kameraya al ortalığı yangın haline getir. Yaşanan bu olay üzücü bir hadisedir.

HİÇ KİMSE MHP’YE ALGI OPERASYONU YAPARAK BAŞARI ELDE EDEMEZ
“Yaşam tarzları Türk – İslam Davasına ve Ülkücü fikre, ahlaka yakışmayan tüm tutum ve davranışların bizim davamız ile ilişkilendirilemez ve buna müsade edemeyiz. Hiç kimse MHP'ye algı operasyonu yaparak başarı elde edemez. Çünkü bu, suya yazı yazmaktan farksızdır”

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
“Diyeceğimiz odur ki Türkmen beyi Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin de her zaman söylediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben şiarıyla hareket edip milletin dertleriyle dertlenen, milletin üzüntüsüyle üzülen, milletin sevinciyle sevinen bir siyasi hareket olarak gece, gündüz demeden ben, ailem ve tüm dava arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.'

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum