Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Bektaş adaylıktan çekildi

MHP Darıca İlçe Başkan Adayı Yücel Bektaş yapılan istişareler sonucu adaylıktan çekildiğini duyurdu

MHP'li Bektaş adaylıktan çekildi
11 Ağustos 2020 - 01:18 - Güncelleme: 11 Ağustos 2020 - 01:46
Darıca Ülkü Ocakları eski Başkanı Yücel Bektaş’ın MHP Darıca İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklamış ancak MHP’den tek aday, tek liste ısrarı gelmişti. Bektaş bugün sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurdu. Bektaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“MHP Darıca İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamış olsamda; Liderimizin ve Başkanlık Divanın tavsiyelerine uyarak istişaremizi yaptık .

TEŞKİLAT TERBİYESİ GEREĞİ KARARA SAYGI DUYUYORUM
Türk Dünyasının Lideri Türkmen Beyimizin sözü sözümüzdür. Genel Merkezimizin Genelgeleri ve teşkilat terbiyemiz gereği teşkilatımızın aldığı bu karara saygı duyuyorum. Diğer taraftan bölgemizde siyaset yapan MYK Üyemiz ve Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Erkan Azeri ile yaptığımız istişare toplantısı sonrası “ Birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis edeceğiz “ ...Yola çıktığım bütün dava arkadaşlarımızı 15 Ağustos tarihinde Kongremize davet ediyorum. Açıkladığım nedenlerle Lidere sadakati görev sayarak MHP Darıca İlçe Başkan adaylığından çekilmiş bulunmaktayım .Aslolan Dava ve Teşkilatımızdır .Liderimizin ve Teşkilatımın emrindeyim ; seçilen İlçe Başkanımız kim olursa olsun her zaman yanındayım”

ERKAN AZERİ'NİN SÖYLEMİ İLE ADAYLIKTAN ÇEKİLMEDİM
Yücel Bektaş'ın kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamalardan 2 saat sonra yeni bir duyuruda bulunarak, kendi hür iradesiyle adaylıktan çekildiği yönünde paylaşımda bulundu.
Yücel Baktaş,  MYK Üyesi Erkan Azeri'nin söylemi ile çekilmediğini belirterek şu açıklamada bulundu ;

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL MERKEZİMİZİN VE GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DOKTOR DEVLET BAHÇELİNİN TÜRKİYE GENELİNDE TEK ADAYLA KONGREYE GİDİLMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR. BU SEBEPTEN DOLAYI KENDİ HÜR İRADEMLE ADAYLIKTAN ÇEKİLME KARARI ALDIM. MYK ÜYESİ ERKAN AZERİNİN SÖYLEMİYLE ÇEKİLMEDİM ÜLKÜDAŞLARIMA DUYRULUR. BİZE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDIYORUM.BİZLER BU DAVANIN TER TEMİZ ÜLKÜCÜ RUHUNLA YOĞRULMUŞ ADAM GİBİ ADAM DAVA ADAMLARIYIZ.
LİDER DOKTERİN TEŞKİLAT...

MYK Üyesi Erkan Azeri ise yaptığı açıklmada; '' MHP Darıca İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Darıca Ülkü Ocakları eski Başkanı Yücel Bektaş ; Liderimizin Talimatları doğrultusunda istişareyi önemsemişlerdir.
Partimizin geleneklerine uygun bir kongre yapılabilmesi amacıyla; Adaylıktan çekilmişlerdir. Bu an itibariyle Yücel Bektaş ile ilgili olumsuzluk içeren tek yorum ve paylaşımın muhatabı ben olurum .
Böylesi kritik bir süreçte ; Birliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyan dava arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Birlikte rahmet,ayrılıkta azap vardır...Varolsun Ülkücü hukukumuz '' dedi.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum