Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli, Ramazan ayında çok çalıştı

Ramazan Ayı’nı ilçelerde düzenlenen iftar programlarıyla geride bırakan MHP, finali Dilovası’nda yaptı. MHP Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları, Ramazan Ayı’nda saha çalışmalarına devam etti.

MHP Kocaeli, Ramazan ayında çok çalıştı
04 Mayıs 2022 - 12:17
İlçe istişare toplantılarını geride bırakan MHP İl ve İlçe Teşkilatları, Ramazan Ayı’nda da yaptıkları iftar programlarıyla bir araya gelmeye devam ettiler. 9 Nisan Cumartesi günü Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ev sahipliğinde başlayan MHP iftar programları 30 Nisan Cumartesi günü Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ev sahipliğinde düzenlenen iftar programıyla sona erdi. 21 günlük süre zarfı içerisinde 11 ilçede partililerle bir araya gelme fırsatı yakalayan MHP teşkilatları Gölcük’te iftar programı düzenleyemedi. Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından iftar organize edilememe nedeni ise ilçe başkanlığının ilçe istişare toplantılarının ardından, 11 Nisan Pazartesi günü fesh edildiğinin açıklanmış olması.
Ramazan Ayı’nı da sahalarda geçiren MHP Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları’nda düzenlenen iftar programları öncesi ve sonrası MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı gittikleri ilçelerde hem vatandaşla hem de bölgedeki STK yetkilileriyle bir araya geldiler. Dilovası iftar programı sonrası Dilovası Giresunlular ve Sakaryalılar Derneklerini ziyaret eden Kurt ve Sancaklı Kelkit Sarışeyh Köyü Derneğine de uğradılar. Darıca’da da aynı geleneği süreden ikili ve MHP Teşkilatları Şenkayalılar, Trabzonlular ve Oltulular Derneği’ni ziyaret etmişlerdi. MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, STK ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra teşkilatı içerisinde yer alan ülküdaşlarının aileleriyle de yakından ilgilendi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum