Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt oldu!

MHP İl Başkanlığı görevine Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt getirildi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt oldu!
28 Temmuz 2021 - 14:53
Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından yeni il başkanlığı görevine Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt atandı.  MHP İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Kurt ilk açıklamasını yaptı. 

Kurt açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih YALÇIN'ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim."

YUNUS EMRE KURT KİMDİR?
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Osmaniye’nin Düziçi İlçesinde doğdu. İlköğretimini Düziçi, Şanlıurfa ve Kocaeli’de tamamladıktan sonra Ortaöğretimini Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nden mezun olarak tamamladı. Lisans Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Halen Yüksek lisans öğrencisi olan Av. Yunus Emre Kurt akademik kariyerine de devam etmektedir. Stajını Kocaeli Barosu’nda aynı zamanda Stajyer Avukatlar temsilcisi olarak yapmasının ardından halen Kocaeli Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Yunus Emre Kurt, 28 yaşındadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum