Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP İl Başkanı Demirbaş mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Kocaeli İl Kongresi sonrası İl Başkanlığı görevine tekrar seçilen Murat Nuri Demirbaş mazbatasını aldı. Demirbaş’ın bu özel anında partililer de yanında yer aldı.

MHP İl Başkanı Demirbaş mazbatasını aldı
29 Eylül 2023 - 10:48
MAZBATASINI ALDI
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın 24 Eylül’de tek listeyle gerçekleşen 14. İl Olağan Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kocaeli Adliyesi’de parti üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı. Başkan Demirbaş’a mazbatasını Kocaeli Adalet Komisyon Başkanı Muhittin Paça takdim etti.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Mazbatasını aldıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Demirbaş, “MHP Kocaeli İl Başkanlığı Olağan Kongremizde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri, delegelerimizin teveccühleri ile yeniden İl Başkanı olarak seçilmemiz vesilesiyle Kocaeli Adalet Komisyon Başkanı Sayın Muhittin Paça Beyefendi’den mazbatamızı aldık. Mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum Ülkücü Hareketin bir neferi olarak bulunduğumuz makamın sorumluluğunun bilincinde, davamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Partimize ve Kocaelimize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum