Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'den Gebze'ye il sözü

GEBZESİAD, siyasi partilere ziyaretlerini sürdürüyor. GEBZESİAD Yönetimi, bu anlamda siyasi parti temsilcilerine yaptıkları ziyarette MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in “Partimizin 100. Yıl da 100 il çalışması var, Gebze İl olacak ilçeler arasında ilk sıralarda” şeklinde konuştuğu ve Gebze'nin il olması yönünde söz aldıklarını iletti

MHP'den Gebze'ye il sözü
15 Haziran 2022 - 12:01
Muhammet Cihat Demirtaş Başkanlığındaki GEBZESİAD, önceki gün CHP, MHP ve DEVA Partilerini ziyaret ederek, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Gebze her yönüyle il olmayı hak ediyor”, DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Memiş, “İl konusunda genel başkanımızın Gebze’ye bir sürprizi olabilir”, MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “Partimizin 100. Yıl da 100 il çalışması var, Gebze İl olacak ilçeler arasında ilk sıralarda” dedi.

ORHAN, HER TÜRLÜ ORTAK ÇALIŞMAYA VARIZ

GEBZESİAD Başkanı Muhammet Cihat Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Harun Eyüboğlu, Gülseren Parlakoğlu, Raif Kesman, Caner Pesen ve Soner Saka ile birlikte CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ı ziyaret etti. Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan’ın da bulunduğu ziyarette, Orhan; “GEBZESİAD’ı bölgemizin önemli bir STK’sı olarak görüyor ve önemsiyoruz. Gebze adını taşıyan bir SİAD’ın bölgemiz için yapacağı olumlu çalışmaların yanı sıra İl konusunda ki çabalarını da taktirle karşılıyoruz. Gebze’nin İl olması konusu yada Gebze’nin haklarının savunulması konusunda yapılacak her türlü olumlu çalışmanın yanında yer alır destek oluruz. Siyaset gözetmeksizin Gebze’nin çıkarları noktasında her türlü ortak çalışma da varız. Gebze, her yönü ile İl olmayı hak etmekte ve sorunlarının büyük bölümünü il olarak çözebilir. Bunun için bizde elimizden geleni yaparız. Partimiz Meclis’te de Gebze’nin il olması gerektiğini bir çok kez gündem yapmıştır. Bu konuda Gebze’nin tüm bileşenleri ile daha güçlü bir ses çıkartması gerekir” dedi.

BABACAN GEBZE’YE SÜRPRİZ YAPABİLİR

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, 2 Temmuz da Gebze’de yapacakları mitinge vurgu yaparak, “Genel Başkanımız bu bölgede ki ilk mitingini Gebze’de yapacak. Parti olarak Gebze’yi önemsiyoruz. Genel Başkanımız Gebze’nin genel sorunları ve özellikle de İl konusunda Gebzelilere sürpriz yapabilir” dedi. Memiş, GEBZESİAD’ı yakından takip ettiklerini belirterek, “Gebze adını taşıyan bir SİAD son derece kıymetli ve önemlidir. Gebze’nin menfaatlerinin korunması adına yapılan her olumlu çalışmayı biz de destekler, içerisinde yer alırız” dedi.

GEBZE’NİN İL OLACAĞI SÖZÜNÜ ALDIK

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, kalabalık bir yönetici kadrosu ile misafir ettiği GEBZESİAD’a üye olup, yöneticilerinin de üye olması konusunda teşvikte bulunurken, İl konusunda ki çalışmalardan da söz etti. Özdemir, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, 100. Yıl da 100 İl sloganı ile İl olmayı bekleyen İlçeler konusunda en ciddi çalışmayı yapan tek liderdir. Bizim de bu konuda ciddi bir genç ekiple Gebze neden il olmalı?, Gebze’nin potansiyeli ve şartları nelerdir? Şeklinde kapsamlı bir Ar-Ge çalışmamız var. Şu kadarını söyleyeyim, bizim çalışmalarımızı da dikkate alan genel merkezimiz Türkiye’de İl olacak İlçeler arasında Gebze’nin ilk sıralarda olduğunu söyledi. Bu benim Gebze’ye sözüm olsun, Türkiye’de 5 İlçe il olacaksa bunlardan birisi kesinlikle Gebze olacak” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • gerek yok
    1 yıl önce
    kimse kimseyi kandırmasın şuan iktidar yamağısınız yapabiliyorsanız tam sırası yapında görelim