Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Memleket Partisi Darıca'nın kongresi gerçekleşti

Memleket Partisi Darıca İlçe Başkanlığı'nda kongre heyecanı yaşandı. Kurucu Başkan Ayla Aydın'ın tek aday olarak yapılan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Memleket Partisi Darıca'nın kongresi gerçekleşti
06 Aralık 2021 - 23:57 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 16:48
Darıca Özdemir Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan, İlçe Başkanları, üyeler ve çok sayıda misafir katıldı. Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan yaptığı açıklamada “Memleket Partisi 17 Mayıs 2020 tarihinde liderimiz Muharrem İnce tarafından il ve ilçeler karış karış gezilerek vatandaşlarımızın her biri ile buluşmalar gerçekleştirilerek Atatürk çizgisinde ve izinde bir harekât ortaya çıktı. Bu harekât 17 Mayıs 2020 tarihinde resmen Memleket Partisi olarak Türk siyasi hayatına girmiş bulundu. Temmuz ayının başında Kocaeli İl Örgütünü kurmak üzere genel başkanımız ve genel merkezimiz bize Kocaeli il örgütünü kurma izni verdi. O tarihten itibaren çok hızlı bir şekilde Kocaeli İl örgütümüz oluşturarak 12 ilçemizde çalışmalarımıza başladık. Zorlu bir süreçten geçtik, ciddi sıkıntılar yaşadık ama yılmadık mücadeleyi bırakmadık ve hızlı bir şekilde örgütlenmemize devam ettik. Gebze ilçemizin, İzmit ilçemizin, Körfez ilçemizin, Darıca ilçemizin geçtiğimiz hafta Derince ilçemizin ve önümüzdeki hafta da kısmet olursa Gölcük ilçemizi kurmuş bulunacağız'' dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Memleket Partisi Darıca İlçe Başkanı Ayla Aydın ise konuşmasında ''Öncelikle doğup büyüdüğüm Darıca'da beni bu göreve layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Darıca'yı bu görev ile temsil etmek benim için çok önemli ve büyük bir gurur, benimle bu yolda yürümeye çıkan yönetim kurulum ve üyelerimi utandırmadan alnımızın akıyla çok güzel işler başarmayı hedefliyoruz. Darıca'da her şeyi değiştirmeye geliyoruz, güvendiğimiz ve inandığımız Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ile bu yolda yürümeye ant içtik. El birliği ile çok güzel işler başaracağız'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum