Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MÇP Darıca'da Başkan Onur İgit oldu

Genel Başkanlığını Fehmi Hataş’ın yaptığı Milliyetçi Cumhuriyet Partisi, geçtiğimiz ay resmi başvurularını tamamlayıp Kocaeli’de İl Başkanlığını resmen faaliyete geçirmişti. Partinin Kocaeli İl Başkanı Varol Tantoğlu ve yönetimi teşkilatlanmada oldukça hızlı ilerleyerek dün ilk ilçe başkanı atamasını da gerçekleştirdi.

MÇP Darıca'da Başkan Onur İgit oldu
02 Nisan 2021 - 12:31

İl başkanı ve teşkilat başkanın değerlendirmesi sonucu, yönetim kurulu üyelerinin de onaylamasıyla Darıca'da Onur İgit'in ataması dün yapılan toplantı ardından gerçekleşti.

"TEŞKİLATLANMAYA ÖNEM VERİYORUZ"

Kocaeli'nin ülkenin lokomotif şehirlerinin başında olduğu ve kozmopolitan bir şehir olması sebebi ile tüm görüşleri içinde barındıran bir mozaik oluşturduğu belirten Tantoğlu; "Bu önemli mozaiğin hepsine hitap edecek insanlarla yola devam etmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaptığımız istişareler sonucunda da kıymetli Onur İgit ile yollarımızı birleştirdik. Teşkilatlanmaya önem veriyoruz. Bir an önce tüm ilçelerimizi tamamlayarak seçimlere hazırlanmak hedefindeyiz. Kıymetli başkanıma aramıza hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum" dedi.

"KUTSAL BİR GÖREV"

İlçe Başkanı olan Onur İgit açıklamasında: "Almış olduğum bu kutsal görevi bu memleket evladı olarak yerine getireceğime il yönetimimin önderliğinde Aziz Türk milletine söz veriyorum . İlimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum