Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Maskeni takar mısın ? 'dedi, fırçayı yedi

 Gebze’de, maske takmayan halk otobüsü sürücüsü, kendisini uyaran yolcu ile tartıştı, direksiyon başında cep telefonuyla görüşme yaptı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

21 Eylül 2021 - 21:05 - Güncelleme: 21 Eylül 2021 - 21:16
Gebze'de halk otobüsüne binen yolcu, sürücünün koronavirüs tedbirlerine rağmen maske takmadığını fark etti. Maske takması gerektiği konusunda uyarılarda bulunan yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. Maske takmama konusunda ısrarcı olan sürücü, yolcuya dönerek, "Bir şikayetin varsa 'Beyaz Masa´ya ver" dedi. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün direksiyon başında olmasına rağmen cep telefonu ile görüşme yaptığı anlar da yer aldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Yılmaz Kaypak
    2 yıl önce
    Beyaz masa bir işe yaramadıgı için öyle demiştir.Çünkü ben hergün arayıp Çayırovada bulunan Şehit Piyade Uzm.Çvş. Murat Tevlim üstgeçidinin Güney yan yoldaki yürüyen merdivenlerinin çalışmadığını her sabah aralıksız bildiriyorum hatta 22.09.2021 tarihinde 153 den Abdullah bey adında görevliyle konuştum görevli bana kaydınız var(dünden) kayıt açamayız diyor.Sayın görevli siz sorunu benden alıp gerekli yere iletip çözüme ulaşması için kurulan bir kurumdasınız. O nedenle 153 hiç bir işe yaramıyor şöför arkadaş bu kadar rahatdır.
  • Yılmaz Kaypak
    2 yıl önce
    Beyaz masa bir işe yaramadıgı için öyle demiştir.Çünkü ben hergün arayıp Çayırovada bulunan Şehit Piyade Uzm.Çvş. Murat Tevlim üstgeçidinin Güney yan yoldaki yürüyen merdivenlerinin çalışmadığını her sabah aralıksız bildiriyorum hatta 22.09.2021 tarihinde 153 den Abdullah bey adında görevliyle konuştum görevli bana kaydınız var(dünden) kayıt açamayız diyor.Sayın görevli siz sorunu benden alıp gerekli yere iletip çözüme ulaşması için kurulan bir kurumdasınız. O nedenle 153 hiç bir işe yaramıyor o nedenle şöför arkadaş bu kadar rahatdır.