Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'' Marjinal Grup '' Darıca'da hizmete girdi

İstanbul Sirkeci'de bir ithalat firmasının sahipliğini yapan Murat Koçal, Hüseyin Güneş ve Caner Çeliktaş ile birlikte  Darıca'da, '' Marjinal Grup'', isimli yeni bir işyeri açtı. Abdi İpekçi Mahallesi'nde, otomotiv , Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe hizmet verecek olan firmanın ilk sıradaki hedefi, müşteri memnuniyeti...

 '' Marjinal Grup '' Darıca'da hizmete girdi
08 Aralık 2020 - 20:40 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 20:59
Abdi İpekçi Mahallesi, Ethembey Caddesi No: 77 adresinde Murat Koçal, Hüseyin Güneş ve Caner Çelikbaş ortaklığıyla önceki gün hizmete giren Marjinal Grup Otomotiv, Gayrimenkul ve İnşaat firması, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış içinde Darıcalılar'a en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.
Firmanın ortaklarından Murat Koçal, Sirkeci'de bir ithalat firmasının sahibi olduğunu ancak Darıca'da ikamet ettikleri için burada da bir işyeri açmayı uzun zamandan bu yana düşündüklerini söyleyerek, '' Kısmet bu güneymiş, satışını yapacağımız araçlarımızla müşterilerimize, kalite ve lüksü bir arada sunacağız. Satın alacağımız aracı da en iyi değerden fiyatını vererek güleryüzlülüğü ilke edineceğiz. İlçemizde de bir işyerini hizmete sokmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, elde edilen getirilerle pandemiye rağmen yeni yatırımlar yapıp, yeni istihdam alanları yaratarak memleket ekonomisine katkıda bulunmak ve tüm bu çalışmalarımızı sürdürülebilir kılmak  Hüseyin Güneş ve Caner Çelikbaş kardeşimizle aldığımız en önemli kararlardan bir tanesidir '' dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum