Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mahalle sakinlerinden SEDAŞ'a tepki

Sık sık elektrik kesintisi yaşadıklarını ifade eden Darıca Cami Mahallesi sakinleri SEDAŞ'a büyük tepki gösterdi

Mahalle sakinlerinden SEDAŞ'a tepki
01 Şubat 2021 - 23:30
Cami Mahallesi, Sakarya Caddesi, Nival Sokak sakinleri, son haftalarda sık sık kesilen elektrik nedeniyle SEDAŞ Yetkililerine tepkilerini dile getirdiler.
Son haftalarda günde 3-4 defa aniden kesilen elektrik nedeniyle binlerce liralık elektronik eşyalarının bozulma safhasına geldiğini dile getiren mahalle sakinleri, '' Gece gündüz ayırt etmeksizin günde 3-4 defa elektriklerimiz kesintiye uğruyor. Çoğumuz çalışan aileler olduğumuz için mesai saatlerinde evimizde olmuyoruz , bu sırada gidip gelen elektrik nedeniyle  yangın çıkmasından korkuyoruz. Akşamları ise sık sık kesilen elektrik nedeniyle  televizyonlarımız, kombilerimiz veya diğer elektronik eşyalarımızın hasar görmesinden endişe ediyoruz'' şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Konuyla ilgili olarak SEDAŞ Yetkililerinin seslerine kulak vermesini isteyen Cami Mahallesi sakinleri, çözüm konusunda hassasiyet beklediklerini kaydettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Candaş Adıgüzel
    3 yıl önce
    Sesimizi dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederiz Darıca gazetesine. Gerçekten bu işten çok ama çok sıkıldık, bu nasıl bir elektrik idaresidir ki günlerdir bir sorunu gideremediler, artık sabah uyandığımızda iddiaya giriyoruz elektrik var mı yok mu diye. Yetkililerden açıklama bekliyoruz ,bu kesintiler neden oluyor !!!