Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Lise Öğrencilerine "Evdeyim Eğlenebilirim" projesi

Evdeyim eğlenebilirim eTwinning projesi mart ayında da yeni etkinliklerle öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler yoğun geçen sınav dönemine denk gelmesine rağmen motivasyonlarında düşüş yaşamadan ögretmenleri ve arkadaşlarının desteği ile etkinliklerini eksiksiz tamamladılar.

Lise Öğrencilerine "Evdeyim Eğlenebilirim" projesi
07 Nisan 2021 - 13:39
Yapılan açıklamada ''

İlk olarak Recep Güngör Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmenliği yapan Nur Atak öğretmenimizin önderliğinde Türk kültürüne özgü Ebru sanatıyla ilgili araştırma yaptılar. Ardından tarihi ve günümüze kadar uzanan güzelliğiyle öğrencilerimize ilham veren geçmiş çalışmalarla kültürümüzün ne denli geniş yelpazeye yayıldığını gösteren İngilizce ve Türkçe sunumlarla hem İtalyan arkadaşlarına ve öğretmenlerine hem de Türk öğrencilerimize zoom üzerinden bilgilendirme yaptılar. Sunum sonrası öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte ebru çalışmalarını gerçekleştirdi ve birbirinden güzel örnekleri sergilerine eklediler.

İkinci olarak İtalyan ögrencilerle birlikte seçtikleri İngilizce şarkıyı her okul bir bölüm alarak seslendirdiler. Böylece her okulun ve her öğrencinin eğlenerek katılım gösterdiği bir etkinliğimiz daha gerçekleşti. Proje kurucularından Gönül Kavuzkoz’un desteği ve tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla zoom üzerinden kamera arkası görüntüleri izleyip hem gülümseyip hem de kendilerine öz eleştiri yaparak özgüven tazelediler.

Kocaeli Darıca Deniz Yıldızları MTAL okulunda öğretmenlik yapan diğer proje kurucumuz Önder Kuru’nun yardımları ve projemize yeni dahil olan aynı okulda görev yapmakta olan Barbaros Erman ile öğrencilerimizin 3D çizim programı ile ilgili bilgilendirildiği webinarımız gerçekleştirildi. Öğrencilerinin yaratıcılıklarını engellemeyen ve çalışmalarını destekleyen bir ekip kadrosuyla bu ayı da dolu dolu tamamladılar. Yaygınlaştırma çalışmalarını yürüten ve görevini ihmal etmeyen Takım lideri Tan Doğan’ı tebrik ederiz. Proje Çalışmalarına hem sosyal hesaplardan hem de web sitesinden ulaşabilir öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu zorlu dönemde yenilikçi eğitim yaklaşımı ile uzaktan da olsa hep bir arada çalışmalar gerçekleştirdikleri için destekleyebilirsiniz'' denildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum