Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ligler 12 Haziran'da başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, liglerin başlama tarihleri ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ve BAL maçlarının 12-13-14 Haziran’da başlayacağını açıkladı.

Ligler 12 Haziran'da başlıyor
06 Mayıs 2020 - 15:56

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ileri bir tarihe ertelenen spor müsabakalarının başlayacağı tarihi resmen açıkladı. Özdemir şimdilik olmak kaydıyla Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig maçlarının 12-13-14 Haziran tarihlerinde kaldığı yerden devam edileceğini açıkladı. Bu süreçte Kulüpler Birliği başkanlarıyla görüşüleceğini ifade eden Özdemir, ortaya çıkacak olan tabloyu Sağlık Bakanlığı’na sunulacağını ve Bilim Kurulu ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılacak olan görüşmelerin ardından liglerde uygulanacak olan uygulamaların netlik kazanacağını ifade etti.

27 TEMMUZ’DA TAMAMLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Liglerin başlama tarihini 12-13-14 Haziran olarak açıkladı. Açıklamalarının ardından spor muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Özdemir, ligleri 27 Temmuz’da tamamlamayı planladıklarını ifade etti. 2021-2022 futbol sezonunun başlama tarihini ise UEFA’nın 25 Mayıs’ta başlatılmasını istediğini ifade etti. Liglerin tek şehirde oynanmayacağını ifade eden Özdemir, kalan maçların iç saha ve dışsaha olarak oynanacağını açıkladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum