Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kurt: "Liderim ne görev verirse ben onu yaparım"

Göreve geldiğini günden bu yana yaşanan süreci değerlendiren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Bana liderim ne görev verirse ben onu yaparım. Kapıda bekle der kapıda beklerim. Bizim asıl amacımız kişisel değil. Daha çok vekilimiz olsun istiyoruz” dedi.

Kurt: "Liderim ne görev verirse ben onu yaparım"
14 Mayıs 2022 - 11:23
MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, parti çalışmaları ve ramazan ayında yaptıkları programlar ile ilgili bilgiler verdi. Muhtarları ziyaret etmeye devam ettiklerini hatırlatan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “KESOB’a bağlı 52 oda başkanımızı ziyaret edeceğiz. Yönetim kurul üyemiz Esat Muratoğlu bu konuda hazırlık yaptı. Ayrıca köy ziyaretlerimiz de devam ediyor. Son olarak Karamürsel’e bağlı Kızderbent’teydik. Biz seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAKLAR
MHP sandık sorumlularının ve diğer parti görevlilerinin belirlendiğine dikkat çeken MHP İl Başkanı Kurt, eğitimlere sıra geldiğini vurguladı. Yunus Emre Kurt, “Ayrıca eski il başkanlarımız Kemal Köse, Ruhi Çavdar, Ahmet Tağ, Celalettin Yaylak, Nurdoğan Kaçar ve Sedat Arı, ilçe yönetim kurulu toplantılarına katılarak tecrübelerini arkadaşlarımızla paylaşacak. Temmuz ayı gibi bu çalışmaya da başlamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUM
Kadınların MHP içindeki en güçlü olduğu dönemi yaşadığını vurgulayan Yunus Emre Kurt, Kadın Aile Çocuk Engelli Platformu-KAÇEP’in çalışmalarından çok memnun olduğunu söyleyerek, “Son olarak 150 şehit annesiyle buluşmamıza vesile oldular. Çok özel ve duygu dolu bir programdı. KAÇEP Başkanımız Yudum Kaşıkçı ve çalışma arkadaşları, her alanda çok iyi çalışıyorlar” dedi.

GÖLCÜK İÇİN DOĞRU İSİM ÇAVDAR
Bilal Çakır’ın yerine MHP Gölcük İlçe Başkanlığı görevine getirilen Derya Çavdar’ın çalışmalarından da memnun olduklarını söyleyen Kurt, “Eski ilçe başkanımızı plaketle uğurladık. Sonrasında aday adayları ile mülakatlar yaparken Derya Hanım son 3’e kalmıştı. Baktık ki partinin her kademesinde başarıyla görev yapmış bir isim. Büyük bir gururla ilçe başkanımız yaptık. Çalışmalarından da memnunuz. Bu dönem görüldüğü gibi kadınların MHP içinde en güçlü olduğu dönem” diye konuştu.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ
Kurt, “Yeni üyelerimiz arasında çok sayıda kadın var. Mesela Darıca’daki iftarımızda 1000 kadın vardı. Büyük bir mutluluktu, bizim için” dedi. Yeni üye çalışmalarına da değinen MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Son dört ayda partiye 4 bin yeni üye yaptık. MHP Kocaeli her geçen gün büyüyen dinamik bir ailedir” dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ
Ramazan ayında yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Yunus Emre Kurt, “Ramazan ayını çok bereketli geçirdik. 29 iftar ve 20 sahuru vatandaşlarımızla birlikte yaptım. 11 İlçede teşkilatlarımızda kendi imkanlarımızla düzenlediğimiz iftarlarda buluştuk. En az olan ilçemizde 2 bin kişi vardı. Gurur vericiydi. Birçok partinin cesaret edemediği bu buluşmalara partililerimizin ve vatandaşlarımızın ilgisinden çok mutlu olduk. Böyle kalabalıklar beklemiyordum. Darıca ve Gebze başta olmak üzere tüm iftarlarımıza ilgi çok büyüktü. Bu ilgiye layık olmak, partimizi ilimizde en üst noktaya taşımak için bundan sonra da canı yürekten çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BELEDİYE İSTERİZ
Yaklaşan seçimlerde adaylığı ile ilgili de konuşan Yunus Emre Kurt, “Biz liderine tam bağlı neferleriz. Ben Ülkü Ocakları başkanlığını kabul ederken de liderim ‘Avukat Bey, bu görev senin’ deyince tüm gücümle çalışmaya başlamıştım, il başkanlığı görevini tevdi ettikten sonra da aynı kararlılıkla çalışıyorum. Bana liderim ne görev verirse ben onu yaparım. Kapıda bekle der kapıda beklerim. Bizim asıl amacımız kişisel değil. Daha çok vekilimiz olsun isteriz. Sonra MHP’li başkanın olduğu belediyeler de isteriz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum