Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kurban Bayramı bereketi

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban pazarları hareketlendi, satıcılarla alıcılar arasında kıyasıya pazarlık yaşanıyor. Tatil biletleri ise neredeyse yok satmaya başladı.

Kurban Bayramı bereketi
16 Ekim 2012 - 09:26
 Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşları heyecan sardı. 25 Ekim’de idrak edeceğimiz Kurban Bayramı için, kurbanlıklar satışa sunulurken, vatandaşlar kurban pazarında şimdiden alışlara başladı. Kurban fiyatlarında geçtiğimiz yıla oranla fazla artış gözlenmezken, sıkı pazarlıklar yapılıyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda vatandaşlar ağırlıklı olarak büyükbaş hayvanlara yönelirken, durumu olmayanlar ise koç ve koyunlara yöneliyor. Kurban pazarlarında büyük bir yoğunluk yaşanırken, talep bir hayli fazla.
 
TATİLCİLER HAREKETLENDİ
Öte yandan Bayram tatilinin 6 gün olması ise vatandaşlarına yine tatil yollarına düşürecek. Havalarında güzel gitmesi sebebiyle 6 günlük tatili fırsat bilen vatandaşlar, bayramı tatil beldelerinde veya memleketlerinde geçirmek için şimdiden biletleri tüketmeye başlardılar. Bir çok kişi yer ayırırken, kimisi ise direk tatil biletini alıyor. Seyahat firmaları ve oteller geçen yıllara oranla bu yıl daha çok talep olduğunu açıklarken, Kurban Bayramı’nın bu yıl daha renkli geçmesi bekleniyor.