Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Küçük kızın söyledikleri, kan dondurdu !

Darıca'da A.Y. (34) isimli bir kişinin, evine aldığı komşusunun 5 yaşındaki kızını çırılçıplak soyduğu ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Üst kattaki komşusu tarafından istismara uğradığı iddia edilen 5 yaşındaki E.A.'nın, yaşananları ailesine anlatması üzerine olay ortaya çıktı. A.Y., polise yapılan şikayetin ardından dün akşam gözaltına alındı.

Küçük kızın söyledikleri, kan dondurdu !
17 Eylül 2020 - 18:29

Darıca'da yaşandığı iddia edilen dünkü olayın ardından, Uzman pedagog tarafından belirli aralıklarla 2 defa görüşlerine başvurulan 5 yaşındaki küçük kızın ,her iki ifadesinde de aynı şeyleri söyleyerek üst kattaki komşuları olan A.Y'nin kendisini evine aldığı, daha sonrada elbiseleriyle birlikte külotunu da çıkardıktan sonra vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğu iddiasında bulunduğunu söylediği öğrenildi.

KÜÇÜK KIZI EVE ÇAĞIRDIKTAN SONRA BOŞ BİR VALİZİN İÇİNE KOYARAK ÖLÇÜ ALMIŞ
E. A.'nın pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde üst kat komşusu A.Y.'nin kendisini eve aldıktan bir süre cinsel istismarda bulunduğu daha sonra da boş bir valiz getirerek kendisini içine soktuğunu, söylediği iddia edildi.

İSTİSMARCI ADAM, OĞLU EVE GELİNCE KIZI BIRAKMAK ZORUNDA KALMIŞ
İstismarın devam ettiği sırada zilin çaldığı ve kapının açılmasının ardından gelen kişinin A.Y.'nin oğlu olduğunu söyleyen küçük kız, bu sırada da korkudan ağladığını eve gitmek istediğini söylemesine rağmen, A.Y.'nin oğlunu kastederek,'o şimdi gider, ben seni sonra evine bırakırım' dediğini, ancak kendisinin daha çok ağlaması üzerine evine gönderildiğini ve olayı ailesine anlattığını söylediği iddia edildi.

OLAYDAN ÖNCE, KÜÇÜK KIZIN BABASINI 3 DEFA TELEFONLA ARAYARAK KONTROL ETMİŞ
Ailenin şikayeti üzerine A.Y., dün akşam göz altına alınırken, küçük kızın babası ifadesinde, olaydan önce komşusu A.Y'nin belirli aralıklarla kendisini 3 defa telefonla arayarak, internetinin çekip çekmediğini sorduğunu, dolayısıyla şahsın olayı gerçekleştirmeden önce kendisinin evde olup olmadığını öğrenmeye çalıştığını düşündüklerini söyledi.

KIZIN BABASI YAŞADIKLARINI ANLATTI
Çocuğun babası, T. A. ise, istismara uğrayan kızının, olay öncesinde eşi ve zanlının küçük çocuğuyla bahçede oyun oynadıklarını, bir süre sonra zanlının çocuğunun çantasını almak için birlikte yukarıya çıktıklarını söyleyerek, '' Çantayı almak için yukarıya çıktıklarında, A.Y. kendi çocuğunu tek başına geri göndermiş ve kızıma da içerdeki odalarda oyuncakları bulmasını istemiş. Daha sonra ise çocuğumu alıkoyarak üstünü soymuş ve çocuğumu getirdiği boş birvalize koymuş. Çocuğum eve gitmek istediğini söyleyince de bırakmayıp kapıyı kitlemiş. Bir süre sonra da kendi çocuğu gelip zile basmış, kapıyı açan A.Y., kendi çocuğuna  'Sen git aşağıya kız gelir' demiş. Bu sırada benim çocuğum açık kapıdan kaçarak, annesine, ' Anne sana ayıp bir şey söyleyeceğim' dedikten sonra olayı anlatmış. Benim eşim ise A.Y.'nin eşine konuyu anlatmasının ardından, aşağıya çağrılan A.Y., konuyla ilgili olarak böyle bir şey yapmadığını isterler se Kuran'a el basacağını söylemiş. Ama çocuğumuz bize her şeyi anlattı elbiselerinin çıkarıldığını, valize konulduğunu, eteğinin çıkarıldığını her şeyi söyledi. Bu şahıs olayın yaşandığı gün beni telefonla 3 defa aradı, yok efendim interneti bitmişmiş, yok kartı bloke olmuşmuş ' Sen evde misin ?' diye sorduğunda kendisne işte olduğumu söyledim, meğer se olay aynı saatte olmuş demek ki beni kontrol ediyormuş. Biz polise gidip şikayette bulunduk, ama polis valizden dahi parmak izi almadı. Ben karakoldayken, sigara içmek için kapını önüne çıktığımda akrabaları bana ' Kızına bilmem ne yaptık, git sigaranı evinde iç şimdi ' şeklinde söylenerek bana saldırdılar ve tehdit ettiler. Biz adalete güveniyoruz, ona sığındık '' şeklinde konuştu

Darıca İstasyon Karakolu'ndaki ifadesinin ardından geceyi burada geçiren A.Y., bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından bir daha ki duruşmaya kadar ev hapsi cezasına çarptırıldı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum