Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kuaför gencin projesine Darıca Belediyesi'nden destek

Darıca İstasyon Caddesi üzerinde hizmet veren Erkek Kuaförü Muhammet Nail Gedik, atık jiletlerin gelişi güzel atılmaması yönünde kendisinin geliştirdiği '' Atık Jilet Kutusu''na Darıca Belediyesi'nden destek geldi. Başkan Muzaffer Bıyık'ın talimatıyla tüm kuaförlere bu kutulardan dağıtılmaya başlandı.

Kuaför gencin projesine Darıca Belediyesi'nden destek
26 Eylül 2020 - 16:14 - Güncelleme: 26 Eylül 2020 - 16:52

Daha önce gazetemizin gündeme getirdiği Atık Jilet Kutu projesi için Darıca Belediyesi'ne başvuran Muhammet Nail Gedik'in bu fikrine sıcak bakan Başkan Muzaffer Bıyık, ilçe genelindeki tüm kuaförlere bu kutulardan dağıtılması yönünde talimat verdi.

Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Muhammet Nail Gedik'in İstasyon Caddesi üzerindeki kuaför salonuna giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, ilk 'Atık Jilet Kutusu'nu projenin sahibi Gedik'e verdi.

Başkan Bıyık, Muahemmet Nail Gedik'e önemli bir konuda fikir verdiği için teşekkür ederken, gelişigüzel atılan jiletlerin sadece insanlar için değil, tüm canlılar için tehlike arz ettiğini ve bu tehlikeyi fark eden Kuaför Muhammet Nail Gedik'in duyarlılık göstererek, güzel bir projenin hayata geçmesini sağladığını söyledi. Başkan Bıyık, '' Muhammet kardeşimize herkes adına teşekkür ediyorum, tüm canlılar için tehlike arz eden atık jiletler artık kontrol altına alınmasının yanısıra, geri dönüşümle de ekonomiye katkı sunacak. Bu kutulardan ilçemizdeki tüm kuaför esnafımıza dağıtmaya başladık. Daha önceden de söylediğim gibi, yaşanılır bir Darıca'yı hep beraber yöneteceğiz, herkesin fikirlerine saygı duyuyor ve dikkate alıyoruz'' dedi.

Muhammet Nail Gedik ise, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a kendisini dikkate aldığı için teşekkür ederken, amacının temiz bir yaşam alanı ve sağlıklı bir toplumun oluşması için küçük bir katkı sunmak oladuğunu ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum