Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Krediyi tükettik

3. Lig, 2. Grupta liderliğini 3 puan farkla sürdüren temsilcimiz Darıca G.B., sezonun bitimine 3 hafta kala kendi evinde 24 Erzincanspor'la 1-1 beraberev kalarak puan farkının 1'e inmesine neden oldu.. Sarı Yeşil renkli temsilcimiz Darıca G.B. şampiyon olması için kalan son 2 maçını da galip bitirmesi gerekiyor.

Krediyi tükettik
22 Nisan 2018 - 18:31

Yaklaşık olarak 17 yıldan bu yana ilk defa 2017-2018 Futbol Sezonu'nda şampiyonluğa çok yaskın olan Darıca G.B.'liği sezonun bitimine 3 hafta kala kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı 24 Erzincanspor maçında 1-1 berabere kalarak, umutlarını kalan 2 maça bıraktı. Kendisi gibi şampiyonluk kovalayan grup 2. Ankara Demirspor'un bu hafta galip gelmesiyle birlikte puan farkının 1'e düşmesi, ilçede şok etkisi yarattı.

MAÇTAN DAKİKALAR
3 Lİg, 2. Grupta mücadele veren Darıca Gençlerbirliği- 24 Erzincanspor müsabakasının 7. dakikasında   Darıca Gençlerbirliği’nin kazandığı köşe vuruşunda yapılan ortaya kafa vuran Halil, topu üstten auta attı.

İlk yarının 21. dakikasında gelişen bir atakta ceza sahası içinde topu önünde bulan 24 Erzincansporlu Erdi, plase bir vuruşla takımın öne geçiren golunü attı. 0-1. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar sonuç vermeyince ilk yarı konuk ekip Erzincanspor’un 0-1 üstünlüğüyle sona erdi

2. yarının ilk dakikasında önemli bir pozisyondan yararlanamayan Darıca G.B., 48. dakikada rakip futbolcunun ceza sahası içinde elle oynaması sonrası kazandığı penaltı vuruşunu Cafercan’la gole çevirdi. 1-1

Beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştıran Darıca Gençlerbirliği,  Hakkı’nın ceza sahası içinde vurduğu şutun direkten geri dönmesi sonucu aradığı galibiyet golünüe ulaşamadı.

77. Dakikada Erzincanspor ceza sahasının hemen önünde Hakkı’nın düşürülmesiyle Darıca G.B’nin kazandığı serbest vuruşta topun başına takımın golcüsü Cafercan geçti. Cafercan’ın bu vuruşunda da gol sesi gelmedi. 

82. Dakikada Darıca G.B’nin Teknik Sorumlusu Mehmet Kılıç, maçın hakemi tarafından trübüne gönderildi.

Uzatma dakikalarında da gol sesi gelmeyince her iki takımda sahadan birer puanla ayrılmış oldu.

 

ÇOK ÖNEMLİ 2 PUAN KAYBETTİK AMA HALA UMUTLUYUZ

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'nin ligin bitimine 2 hafta kala lig ikincisi Ankara Demirspor'la arasında 1 puan fark bulunuyor. Önümüzdeki hafta Play Off mücadelesi veren Yeni Orduspor deplasmanına gidecek olan ekibimiz, son maçını kendi evinde Muğlaspor ile oynayacak. Şampiyonluk yolunda en önemli rakibi Ankara Demirspor ise Ergene Velimeşe deplasmanının ardından son maçını kendi evinde Pazarspor'la yapacak.